Kuruluş Osman 24. son bölüm tam ve kesintisiz izle (4 Haziran): Kuruluş Osman 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kuruluş Osman 24. son bölüm tam ve kesintisiz izle (4 Haziran): Kuruluş Osman 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2020 01:49

Kuruluş Osman 24. bölümüyle 4 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Dündar'ın eşi Bahadır'ın annesi Hazal Hatun'un obaya geldiği son bölümde Osman Bey ve Bala Hatun'un düğününde yaşanan olaylar dikkat çekti. Osman Bey'in Moğollara karşı gösterdiği mücadele ise yeni bölüm fragmanında belli olacak. Kuruluş Osman 24. son bölümünü ekranları başında izleyemeyenler, dizinin son bölümünü tam ve kesintisiz izlemek için araştırmalara başladı. İşte, kaçıranlar için Kuruluş Osman 24. son bölüm tam ve kesintisiz izleme linki ve Kuruluş Osman son bölümle ilgili bazı ipuçları...

Haberin Devamı

Çarşamba akşamları ekranlara gelen Kuruluş Osman bu hafta 24. bölümüyle yayınlandı. Kuruluş Osman'ın 24. son bölümünde, Osman Bey'in uç bölgesindeki Moğol baskısını kırmak için mücadeleye girişmesi heyecan yarattı. Dündar'ın eşi Hazal Hatun'un ise Osman Bey'e karşı nasıl planlar kuracağı ve Aygün Hatun'un akıbeti ilerleyen bölümlerle netleşecek. İşte, Kuruluş Osman 24. son bölüm izleme linki.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE

KURULUŞ OSMAN 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey, Bala Hatun’la nikahının ardından düğün hazırlıkları yaparken, Kayı Obası’nda sürpriz gelişmeler yaşanacak. Alişar tehlikesini ortadan kaldırıp Dündar’ın gerçekleri öğrenmesini sağlayan Osman Bey; bu bölümde Kayı Obası’nda yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalırken, uç bölgesindeki Moğol baskısını kırmak için mücadeleye girişecek. Osman Bey, Moğollara karşı mücadeleyi nasıl örgütleyecek? Osman Bey, Türkmen obalarından beklediği desteği alabilecek mi? Geyhatu ve Moğollar, sancak beylerinin öldürülmesine nasıl tepki verecek? Dündar tarafından Alişar’la evlendirilen Aygül’ün akıbeti ne olacak?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman 25. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

 

BAKMADAN GEÇME!