Kocaman Ailem 1. bölüm fragmanı yayınlandı! İlk bölümü perşembe günü

Güncelleme Tarihi:

Kocaman Ailem 1. bölüm fragmanı yayınlandı İlk bölümü perşembe günü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 12:38

Kayserili pastırma ve sucuk üreticisi Hulusi'nin hikayesinin anlatıldığı Kocaman Ailem dizisi 31 Mayıs Perşembe akşamı ilk bölümüyle yayın hayatına başlıyor. Yeni bölüm öncesi merakla beklenen dizinin fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragman, ilk bölümün oldukça hareketli geçeceğinin sinyallerini veriyor. Peki, Kocaman Ailem'in 1. bölümünde neler olacak? Yayınlanan fragmanda neler var?

Haberin Devamı

Başrollerini Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Çağla Demir ve Özge Özder gibi isimlerin paylaştığı Kocaman Ailem dizisi bu hafta yayınlanacak olan ilk bölümüyle birlikte ekran serüvenine adım atacak. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizinin fragmanı da izleyiciyle buluştu. İşte, Kocaman Ailem 1. bölüm fragmanı ve dizinin genel konusu...

KOCAMAN AİLEM 1. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını 'Mia Yapım' adına Banu Akdeniz'in üstlendiği Kocaman Ailem dizinin senaryosunu ise Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor. Yönetmenliğini Hakan İnan üstlendiği dizide, vicdan muhasebesiyle başlayan bir hikaye ve beraberindeki olaylar zinciri anlatılıyor. Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir, Özge Özder, Özlem Türkad, Buse Arslan Akdeniz gibi isimlerin yer aldığı dizi, perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

1. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kocaman Ailem'in kadrosunda ayrıca; Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay gibi isimler de yer alıyor.

KOCAMAN AİLEM DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ve bu sebeple ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir'i (Aksel Bonfil) görevlendirir. Hulusi'nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hayatın heyecanını yeniden içimizde hissettirecek olan 'Kocaman Ailem', içeriği ve senaryosuyla da unutulan değerleri yeniden hayatımıza sokacak. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı ve yeniden kültürel değerlerimizi bize anımsatacak olan dizi, aile olmanın güzelliğini ve aşkın doludizgin kalp atışlarını her bölüm evinizde hissetmenizi sağlayacak.

BAKMADAN GEÇME!