Klavye Delikanlıları son bölümde şaşırtıcı final | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Klavye Delikanlıları son bölümde şaşırtıcı final | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 15:50

Klavye Delikanlıları yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Eğlenceli bir o kadar da şaşırtıcı anları ekrana taşıyan Klavye Delikanlıları'nın son bölümünde Sosyal Medya Olimpiyatları’nı sıfır sıyrıkla atlattığını düşünen ekip beklenmedik bir durumla karşılaştı. Peki son bölüm finaliyle merak uyandıran Klavye Delikanlıları'nın 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Klavye Delikanlıları dizisi ekran macerasında 7. haftayı geride bıraktı. Ekranların izleyicilere oldukça eğlenceli anlar yaşatan dizisi Klavye Delikanlıları son bölümünde Sosyal Medya Olimpiyatları’nı sıfır sıyrıkla atlattığını düşünen ekip yarışma boyunca içlerine sızan polisi farketmedi ve kendilerini siber suçlara yakalanmış halde buldu. Sürprizlerle dolu son bölüm ardından Klavye Delikanlıları 8. bölüm gelişmeleri merak konusu oldu. Peki yeni fragman yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Klavye Delikanlıları'nın 7. Bölümünde; Sosyal Medya Olimpiyatları’nı sıfır sıyrıkla atlattığını düşünen ekibimiz, yarışma boyunca içlerine sızan polisi farketmemiş ve kendilerini siber suçlara yakalanmış halde bulmuşlardır. Komiser Cevdet ve Komiser Sibel ekibimizi sorgu odalarında ağırlamak için son derece heveslidir. 
Hiko Dayı, Nergis’ten bir kızları olduğunu öğrendiğinden beri kendinde değildir. Kızıyla tanışmak konusunda gelgitler yaşarken mahallenin meselelerini ihmal etmemeye ve hayatına sorumluluk alarak devam etmeye çalışmaktadır.
 
Kuzen Volki, ilk görüşte aşık olmuş, Bayram’laşmaya başlamışken; Bayram, Seyran’a olan hislerinin ne kadar ciddi olduğunun farkına varır. Kalbi kırık Kerem, Selen’i unutmak için çabalamaya devam etmektedir. Semiha oğlunun başına gelenlere üzülürken Veli Dayıoğlu ve Selen’in ailesini bir arada görür ve Kerem’in daha fazla yara almaması için kolları sıvar. 
 
Ekibimizi yine büyük bir sınav ve komik olaylar bekliyordur.
 
SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Klavye Delikanlıları’nın 6. bölümünde Sosyal Medya Olimpiyatları yeni nesil gençleri bir araya getiriyor. Komiser Cevdet ve Komiser Sibel’in işbirliğiyle yakalanan Kerem, panik ataklar geçirse de durumu kurtarmak için çabalamakta, Selen ise Kerem’i tamamen kaybettiği gerçeğiyle yüzleşmek zorundadır. Bütün aksiliklere rağmen sıkı bir şekilde Sosyal Medya Olimpiyatları’na hazırlanmaya devam eden ekibimiz, yarışma için birbirinden eğlenceli kategoriler bulmaya ve sponsor aramaya devam etmektedir. Bu sırada Bayram ve Seyran da birbirlerine meydan okudukları riskli bir yarışa girmişlerdir; kokoreç ve midye!  Hiko Dayı, Nergis’in ev işlerine yardım etmeye çalışırken mahalleye neden geri döndüğünü öğrenip allak bullak olur. Seçici bir şekilde Sosyal Medya Olimpiyatları için başvuruda bulunan gençlerle ilgilenen Kuzen Volki ise hayatında hiç tatmadığı bir hisle tanışacaktır. Yarışmayı kazanmak için tüm şartları ayarladığını düşünen Klavye Delikanlıları’nın yeni nesil gençlikle sınavı nasıl geçecek?

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!