Klavye Delikanlıları 4. bölüm fragmanında ekibin başı belaya giriyor

Güncelleme Tarihi:

Klavye Delikanlıları 4. bölüm fragmanında ekibin başı belaya giriyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2017 09:57

Klavye Delikanlıları 4. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Show TV ekranlarında başladığı günden bu yana aksiyon ve komediyi bir araya getirmeyi başaran Klavye Delikanlıları, 4. bölüm fragmanı ile gündem konusu oldu. Merakla araştırılan konuların başında ise ekibin bu çıkmazın içerisinden nasıl kurtulacağı oldu. İşte, Klavye Delikanlıları 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölümden bazı detaylar

Haberin Devamı

Klavye Delikanlıları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Klavye Delikanlıları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde mahallede herkes kendi ekmeğinin peşinde koşturmakta iken, Kerem kundaklama olayından dolayı başını belaya soktu. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Klavye Delikanlıları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Büyük sınavı Bayram veriyor. Seyran’ın bıraktığı mektup, ardında bin bir tane soruyla Bayram’ı allak bullak etmiştir. Bizimkiler, Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem paralarından olmuşlar hem de Bayram’ın ağır depresyonuyla baş başa kalmışlardır. Ekip birbiriyle küs oldukları bedbaht günler geçirirken şantaj meselesi yüzünden itibarını kaybetmiş olan Hakan Baydar’ın soruşturması bitmemiş, “şantaj kaseti” olayı siber suçların gözetimi altına girmiştir. Meseleyle bizzat Komiser Cevdet ve yol arkadaşı Sibel ilgilenirken sorgu odasında Hakan Baydar’ın metresi Arzu vardır... Mahallede ise herkes kendi ekmeğinin peşinde koşturmaktadır. Kerem kundaklama olayından dolayı başını belaya sokmuş, Neriman menopoza girmiş, Hiko Dayı bizimkilere akıl verirken kendisi ne yapacağını bilemez hale gelmiştir. Semiha’nın internetle tanışmasıyla üçüncü gözü açılmış ve komşularının nabzını tutmaya başlamıştır. Bayram daha kendisini bile toparlayamadan magazin dünyasının en ünlü playboyunun peşine takılan ekibimizi eğlenceli, komik ve sürprizli bir macera bekliyordur.

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Klavye Delikanlılar'ın 2. Bölümünde; bu sefer görevler şantaj ve montaj! Klavye Delikanlıları iki iddialı rakip firmanın kaderlerini belirliyor. Bir yandan Hiko Dayı ansızın mahalleye geri dönen sevdiği kadın Nergis’ten kaçacak delik arayacak. Kendilerini hem sanal hem de gerçek bir operasyonun içinde bulan klavye delikanlılarını yine zorlu ve komik bir macera bekliyordur. 

BAKMADAN GEÇME!