Kızlarım İçin son bölümü heyecan uyandırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kızlarım İçin son bölümü heyecan uyandırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 23:50

Kızlarım için son bölümü ile yine izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başardı. Düğün günü her şeyin sorunsuzca devam edeceği düşünülürken ortaya çıkan silah sesleri, gerilimi tırmandıran konu olmuştur. Bu evliliğin olmasını engellemek için çok önemli bir adım atan Egemen, Sumru'yu bir çırpıda oradan almıştır. İşte, Kızlarım İçin son bölümü ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Kızlarım İçin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kızlarım İçin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Yaşar, Hüma’yı geri kazanabilmek için elinden geleni yaptı. Nihayet Hüma evine dönmek istediğinde Zübeyir annesini öldürenin Yaşar olduğunu söyledi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Küçük kız bu ağır gerçek karşısında perişan olur. Ve bir kez daha hastaneye kaldırılır. Yaşar ve Zübeyir tekrar karşı karşıyadır. Diğer tarafta Sumru Egemen’le birlikte özgürlüğe ve geleceğine doğru yelken açar. Elbette onları bekleyen pek çok engel vardır.

İki aşık mutlu olmayı başarabilecek mi? Peki ya Kumru? Yağız'la nihayet mutlu sona ulaştı derken Semiha’nın ölümüyle neler olacak? Yağız vicdan azabıyla kıvranırken aşkına sahip çıkabilecek mi? 

BAKMADAN GEÇME!