Kısmetse Olur Mehtap neden diskalifiye oldu?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur Mehtap neden diskalifiye oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2016 13:02

Kısmetse OIur'un dünkü bölümünde diskalifiye şoku yaşandı. Eleme yapılacağını ifade eden Seda Akgül, hem gelin hem de damat adayları arasında bir oylama yaptı ve adayların bir ismi seçmelerini istedi.Tansiyonun düşmediği gelinler evinde büyük bir kriz yaşandı. Kısmetse Olur'un sivri dilli ismi Mehtap Taşkıran elendi? Peki, Mehtap Kısmetse Olur'dan neden diskalifiye oldu?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da bu hafta yine bir diskalifiye olayı yaşadı. Gelinler evinde yaşanan kavga sonucunda bir isim evden elendi. Mehtap ve Gamzer arasındaki yaşanan kavga sonucunda bir isim evden elendi. Peki, Kısmetse Olur'dan elenen isim kim oldu? Diskalifiye sonrası dikkat çeken detay neydi? Kısmetse Olur'un sivri dilli ismi Mehtap mı, yeni gelin adayı Gamze mi elendi? İşte, Kısmetse Olur evinden diskalifiye ettiren kavganın detayları!

Kısmetse Olur evinde tansiyon düşmek bilmiyor! Son günlerde art arda yaşanan sürpriz elemeleri ve diskalifiye haberleriyle gündeme gelen Kısmetse Olur'un 21 Aralık tarihli bölümünde beklenmedik bir diskalifiye daha yaşandı! Gelinler evinde çıkan kavga sonucunda iki isim diskalifiye riskiyle karşı karşıya geldi. Mehtap Taşkıran ve yeni gelin adayı Gamze arasında yaşanan kavga diskalifiye ile sonuçlandı. Peki, elenen isim kim oldu? Evin yeni adayı Gamze mi? Geçtiğimiz sezondan beri Kısmetse Olur evinde olan Mehtap mı?

Haberin Devamı

MEHTAP ELENDİ Mİ?

Mehtap ve Gamze arasında yaşanan sert tartışma sonucu bu hafta yeni bir diskalifiye yaşandı. Evin sivri dilli yarışmacısı Mehtap Taşkıran ve Gamze'nin tartışmasında elle müdahale yaşanınca iki uyarısı bulunan gelin adayları yarışma arkadaşlarının insafına kaldı. Eleme yapılacağını ifade eden Seda Akgül, hem gelin hem de damat adayları arasında bir oylama yaptı ve adayların bir ismi seçmelerini istedi. Herkesten "gitsin" oyu olan Mehtap Taşkıran, Kısmetse Olur'dan elendi. Gelin adayının giderken kimseyle vedalaşmaması ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

SİTEDE DOĞRULANMIŞTI

Kanal D'nin resmi internet sitesinde diskalifiye haberi dün yayınlanan fragmanla doğrulanmıştı. Fragmanın yayınlandığı sayfanın altında şu ifadeler kullanılmıştı: Kısmetse Olur yarın yayınlanacak bölümde büyük bir şok yaşanıyor. Gelinler evinde çıkan tartışma hangi aday ya da adaylar diskalifiye şok yaşıyor? Adayları bekleyen tehlike ne?

MEHTAP TAŞKIRAN KİMDİR?

Kısmetse Olur'un ilk sezonundan tanınan Mehtap Taşkıran, 1985 yılında Yozgat’ta doğdu. 1.71m boyunda olan gelin adayı, Bankacılık ve Sigortacılık bölümünden mezun oldu. Sivri diliyle nam salan ve sık sık diğer gelin adaylarıyla yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Mehtap Taşkıran, yarışmadan önceki yaşamında bir evlilik yaşamış ve boşanmıştır. Eşi olacak kişinin dış görünüşü çok önemsemediğini belirten gelin adayının bir kız evladı var.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA DİSKALİFİYE OLAN İSİM

Ekranlarda ikinci sezonunu sürdüren Kısmetse Olur, bu sezon hem eleme gecelerinde yaşanan tartışmaları hem de sürpriz elemeleriyle gündeme geliyor. Program formatının dışına çıkan veya yarışma dışındaki zamanlarında karşı cinslerle samimi davranışlar sergiledikleri tespit edilen adaylar, programdan diskalifiye edilebiliyor. Kısmetse Olur'da bu gibi sebeplerle diskalifiye edilen son isim Semih Kurtulmuş oldu. Tanıma yolundaki gelin adayının programdan elenmesi üzerine tepki göstererek evi terk eden Semih Öztürk, Kısmetse Olur formatının dışına çıktığı gerekçesiyle diskalifiye edildi. Diskalifiye haberini veren program sunucusu Seda Akgül, Semih Kurtulmuş'un eve dönmesinin mümkün olmadığını kesin bir dille ifade etti.

BAKMADAN GEÇME!