Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur 17 Nisan bölümünde iki yeni aday geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elendi Kısmetse Olur 17 Nisan bölümünde iki yeni aday geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 09:19

Kısmetse Olur haftanın finali bölümü 15 Nisan Cumartesi günü ekrana geldi. Seslerin sık sık yükseldiği gecenin sonunda zarftan çıkan sonuç hem evdekileri hem de ekran başındakileri şaşırttı. Haftanın finali bölümünün hemen ardından yayınlanan Kısmetse Olur 17 Nisan fragmanında ise şaşırtıcı detaylar var. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? Yeni bölümde neler olacak? İşte, tüm detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın finali bölümü bu hafta referandum nedeniyle Cumartesi günü yapıldı. Kemal ve Melis arasındaki tartışmanın damga vurduğu haftanın finali bölümünde beklemedik bir sonuç ortaya çıktı. Seda Akgül merakla beklenen zarfı açtı. Zarftan çıkan kararla herkes büyük bir şok yaşadı. Kısmetse Olur'un 17 Nisan bölüm fragmanındaki görüntülerde eve iki yeni gelin adayın gelmesi, haftanın finali bölümünü kaçıranların kafasında soru işaretlerine neden oldu. Peki, Kısmetse Olur'da kim veya kimler elendi? 17 Nisan bölümünde neler olacak?

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde Kemal ve Melis arasında büyük bir tartışma çıktı. Kemal, Melis’in sürekli şov yaptığını ve bu uğurda kendisini de kullandığını ifade edince evde gerilim tırmandı. Melis ve Kemal arasındaki tartışma eleme oylamasına da yansıdı. Potaya gelinler evinden Yağmur, erkekler evinden ise Kemal kaldı. Gecenin sonunda ise büyük bir sürpriz yaşandı. Kısmetse Olur’da yapılan oylama sonucu Kemal ve Yağmur ayağa kalkan isimler oldu. Zarftan çıkan kararla herkes büyük bir şok yaşadı. Karara göre bu hafta iki aday birden eve veda edecekti. Bu durumda Yağmur ve Kemal eve veda etti. 

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR 17 NİSAN

Yağmur ve Kemal'in vedasıyla eve iki yeni aday geliyor. İddialı gelen gelin ve damat adayı evdeki dengeleri nasıl değiştirecek? Görüşmek istedikleri adaylar kimler? Yeni gelen gelin adayının aklındaki kişi yoksa Akın mı? Akın ve Rabia ise ödül gezisinde keyifli vakitler geçiriyor. Hoş sohbetin üstündeyken yeni gelin adayının Akın'a geldiği lanse edilince soğuk bir rüzgar esiyor. Akın ve Rabia ilişkisi yani "AkRab" artık başlıyor mu?

DOSTLAR ARASINDA KRİZ ÇIKTI

Kısmetse Olur'da büyük final yaklaştıkça çiftler arasında da sorunlar boy göstermeye başladı. Evin sevilen ve dostluklarıyla bilinen Ad-Did ve On-Ay çifti arasında tartışma çıktı. Onur, Aycan'a evlenme teklif ettiği gün Adnan'ın yanında olmamasına sitem etti. Adnan ise Onur'a şok eden bir tepki göstererek herkesi şaşırttı. Dostlukları sınanan çiftlerden Aycan, duruma müdahale ederek söze girdi ve "Ben burada her şeyime laf ettiririm ama dostluğuma laf ettirmem" diyerek tartışmaya son noktayı koydu. Hafta içerisinde ameliyat masasına yatan Melis ve onu yalnız bıraktığı suçlamasına maruz Kemal arasında hafta boyunca yaşanan tatsızlıklar ise finalde de devam etti. Kemal, Melis'in şov yaptığını iddia edince Melis tamamen çileden çıktı.

Haberin Devamı

HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİM OLDU?

Kısmetse Olur’da haftanın birincileri halkın oylarıyla Adnan ve Tuğçe oldu, bu nedenle bu iki isim eleme adayı olarak gösterilemedi. Birinciler açıklandıktan sonra ise tüm adaylar oylamaya gitti. Bu hafta evden ayrılacak aday belirlenecekti. Adaylar tek tek evden elenmesini istediği adayı belirlemek üzere oylama yaptı. Yapılan oylama sonucu ise elenmesi yönünde en çok adı yazılan aday gelinler evinden Yağmur, damatlar evinden ise Kemal oldu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!