Kısmetse Olur'dan kim elendi elendi? Kısmetse Olur 13 Şubat bölümünde Aycan neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurdan kim elendi elendi Kısmetse Olur 13 Şubat bölümünde Aycan neden yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2017 07:56

Kısmetse Olur dün gece sürprizlerle dolu bir eleme bölümüyle ekrana geldi. Haftanın finali bölümünde bulunmamasına rağmen eleme potasına ilk kalan isim gelinler evinden Aycan, damat adaylarından ise Kemal oldu. Peki, Kısmetse Olur'dan kim elendi elendi? Aycan, bugünkü bölümde neden yok? İşte, haftanın finali bölümünde yaşananlar ve Kısmetse Olur 13 Şubat bölümüne damga vuran detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yine sürprizlerle dolu bir eleme gecesiyle izleyici karşısına çıktı. Gelin adaylarından Aycan damat adaylarından ise Kemal eleme potasına sokulan kişiler oldu. Peki, popüler gelin adayı Aycan elendi mi? Kısmetse Olur'da kim elendi? Haftanın birincileri olan Didem ve Tankut'un isimleri yazılamadı. Gecede bulunmamasına rağmen eleme potasına ilk kalan isim gelinler evinden Aycan, damat adaylarından ise Kemal oldu. Çeki alan ismin Didem olmasıyla birlikte Kemal'in yarışmaya veda etmesi bekleniyordu. Ancak program sunucusu Seda Akgül, sürpriz bir açıklama yaptı. Kutudan çıkan "Eleme yok" notu ile yarışmadan elenen isim olmadı.

Haftanın finali ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Kısmetse Olur 13 Şubat fragmanına eve giren yeni isimler dikkat çekerken; Aycan'ın hala görülmemesi farklı iddiaları gündeme getirdi. Damat adayı Gökhan ise Aycan ile ilgili şok bir iddiada bulundu. İşte, 13 Şubat Kısmetse Olur fragman ve eleme gecenin yaşananların detayları!

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

Aycan ve Onur, son zamanlarda Aycan'ın annesinin sözleirnden sonra büyük bir tartışma yaşayıp ayrılığın eşiğine gelmişlerdi. Bunun üzerine bir de diskalifiye eşiğine gelen Aycan, Onur'u zor durumda bırakmıştı. Peki Aycan'ın annesinin davranışlarındaki asıl etken neydi? Herkesin kafasını kurcalayan bu soruya evdeki damat adaylarında Gökhan öyle bir iddiayla cevap verdi ki... Onur'a annesinin set koymasını isteyen kişinin Aycan olduğunu ve bu yüzden bu duruma geldiklerini ileri sürdü. Peki bu iddianın gerçeklik payı nedir?

Kısmetse Olur'a yeni bir gelin adayı daha geliyor!

Kısmetse Olur haftanın finalinden sonra eve yeni bir damat adayı ile gelin adayı gelmişti. Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde ise bir gelin adayı daha geliyor. Peki bu gelin adayı Merve'nin yerine mi geliyor yoksa Aycan'ın diskalifiyesi gerçekleşiyor mu?

Haberin Devamı

HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI

Haberin Devamı

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan Tankut ve Kemal arasındaki Tuğçe krizi alevlendi. Kemal'in Tuğçe'ye değer vermediğini söyleyen Tankut'tan tokat gibi sözler! Tuğçe'nin üşüyorum demesine rağmen kılını bile kıpırdatmayan Kemal, Tankut'un oklarına hedef oluyor! Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle 12 Şubat Pazar 23.45'te Kanal D'deydi!

ADNAN VE DİDEM İLİŞKİSİNDE BÜYÜK KRİZ

Kısmetse Olur geride bıraktığımız haftaya olaylı bir başlangıç yapmıştı. Didem'in ilişkiyi bitirmeye yönelik sözlerinden sonra öfkeden deliye dönen Adnan, hıncını evdeki eşyalardan çıkardı. Evin altını üstüne getirdi. Didem ise gelinler evinde gözyaşlarını tutamadı. Öfkesini kontrol edemeyen Adnan'ı diğer damat adayları sakinleştirmeye çalışırken Adnan birden fenalaştı.

Haberin Devamı

AYCAN VE ONUR İLİŞKİSİNE AİLEDEN VETO

Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden biri olan Aycan ve Onur ilişkisi ise aileden veto yedi. Aralarında ufak tefek sorunlar çıkan çift, kısa sürede bu küslükleri toparlasa da belli ki onları izleyen aileleri bu konuda onlar kadar anlayışlı olmadı. Aycan'ın annesi Nurcan Hanım, gelinler evine gelir gelmez Onur'u onaylamadığını söyledi ve evde birden soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Onur'la baş başa konuşan Nurcan Hanım, onun ani çıkışları ve yükselmelerinden rahatsız olduğunu, eğer bu yönünü düzeltmezse bu ilişkiye onay vermeyeceğini söyledi. Duydukları karşısında şoka giren Onur ise gerildi.

AYCAN ÜÇÜNCÜ İHTİRARINI ALDI

Gelinler evinde Aycan ve Tuğçe arasında çıkan tartışma büyüdü. Tuğçe, Aycan'ın annesinin Onur'u istemediğini aslında gönlünde yatan damat adayının Adnan olduğunu ileri sürdü. Tuğçe'nin bu sözlerinden sonra deliye dönen Aycan, onun üzerine yürüyor ve diğer gelin adayları ikiliyi güçlükle ayırdı. Bu kavganın ardından Seda Akgül elinde bir kutuyla gelinler evine geldi ve tüm adaylar evden gidecek kişinin belirlenmesi yönünde oy kullandı. Üçüncü uyarı ile evden gitmesi an meselesi olan Aycan, elenmekten kıl payı kurtuldu. 

BAKMADAN GEÇME!