Kısmetse Olur'da kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 10:27

Kısmetse Olur haftanın finali bir diğer adıyla eleme bölümü 1 gün gecikmeli olarak yayımlandı. Eleme gecesi diğer haftalara göre daha durgun geçse de 'Kısmetse Olur'da kim elendi?' sorusuna yanıtın 2 isim birden olması şaşırttı.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu gecikmeli olarak yanıt buldu. Reina saldırıları sebebiyle ertelenen haftanın finali bölümü 2 Ocak Pazartesi günü izleyicileriyle buluştu. Gergin geçen Kısmetse Olur eleme gecesinde eve bu hafta bir değil, iki aday birden veda etti. Yeni gelecek adaylarla ilgili ise sürpriz bir gelişme yaşandı. 

1 Ocak'ta yayımlanması beklenen ancak Türkiye gündemi nedeniyle ertelenen Kısmetse OIur haftanın finali bölümü 2 Ocak pazartesi günü izleyicilerinin karşısına çıktı. Haftanın kritiklerinin yapıldığı, hafta boyu yaşananların tartışıldığı gecede tansiyon sık sık yükseldi. Sibel ve Ünal arasında gerginlik çıktı. Gökhan ile yakıştırılmaktan sürekli şikayet eden Sibel, gözyaşlarına boğularak gitmek istediğini söyledi. Gergin geçen eleme bölümünde önce korunacak isimler belirlendi, ardından elenen veya elenecek isimler belli oldu.

Haberin Devamı

Didem ve Gökhan, halkla oylamasından birinci çıktıkları; Adnan ve Aycan ise arkadaşlarının oylamasıyla koruma altına alındıkları için yazılamadı. Eleme potasına kalan isimler Öykü ve Kaan oldu. Peki, kim elendi? Bu hafta Kısmetse Olur elemesinde bir sürpriz yaşandı: Ne Didem ne de Gökhan evine koruma altına alamadı. Sürpriz kutudan çıkan yazıda iki ismin birden eleneceği yazdığı için hem Öykü hem de Kaan eve veda etti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!