Kısmetse Olur 7 Şubat fragmanında şok kavga! Diskalifiye...

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 7 Şubat fragmanında şok kavga Diskalifiye...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 11:03

Kısmetse Olur evinden sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. Sevilen evlilik programının 7 Şubat tarihli fragmanı yayınlandı, damat adayları arasındaki kavga görüntüleri 'diskalifiye' konusunu gündeme getirdi. Tuğçe'yle yolları ayrılan Tankut ise öfkesini Onur'dan çıkarıyor, ikilinin arasındaki sözlü atışma büyüyor. Peki, Kısmetse Olur'dan yine bir diskalifiye haberi mi gelecek? İşte, Kısmetse Olur 7 Şubat fragmanı ve detayları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yeni bölümü için meraklı bekleyiş sürerken yayınlanan 7 Şubat fragmanı şaşırttı. Evin çiftleri arasında kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. Dünkü bölümde bağları kopma noktasına gelen Didem ve Adnan ilişkisinde yeni bir gelişme yaşanıyor. Kısmetse Olur 351. bölüm fragmanında Didem'in yüzüğü çıkarması ardından Adnan da yüzüğü iade ediyor. Öte yandan Adnan ve Aycan ilişkisisindeki sorunlar eve gelen sürpriz ziyaretçi tarafından yeniden gündeme geliyor. Peki, Aycan'ın annesinin sözleri dengeleri nasıl değiştirecek? Hangi 2 damat adayı arasında kavga çıkacak? Kısmetse Olur 7 Şubat fragmanı ve yeni bölümde yaşanacakların detayları!

Sevilen evlilik programının eleme gecesinden bu yana sürprizler bitmiyor. Haftanın finali bölümünde eve iki isimden birden veda etti. Haftanın ilk bölümünde eve yeni dahil olan damat adayı Tuğçe Ergişi'nin eski sevgisi çıktı. Kısmetse Olur'un yeni haftasında asıl bombayı Adnan ve Didem patlattı.  Adnan'ın yüzüğü çıkarması Didem'i büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve son sözler çok sert oldu. Olaylı bölümün ardından yayınlanan Kısmetse Olur 7 Şubat fragmanına ise yeni bir kriz damga vurdu. İşte, Kısmetse Olur 351. bölüm fragmanı ve 7 Şubat'ta yaşanacakların kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un 7 Şubat tarihli bölümünde Adnan ve Didem aşkında şok bir gelişme daha yaşanıyor. Ayrılığın eşiğine gelen ikili arasında neler yaşanacak? Kısmetse Olur'da geçtiğimiz haftadan bu yana dargın olan ve aralarında büyük tartışmalar çıkan çift Adnan ve Didem aşkında beklenmedik gelişmeler üst üste yaşanmaya devam ediyor. Adnan, Didem'le konuşmak için gelinler evine geliyor ve onla yaptığı ayrılık konuşması üzerine alyansını iade ediyor. Adnan'ın alyanası çıkarıp Didem'e vermesiyle olay bir anda boyut değiştiriyor. Didem, hıçkırıklara boğuluyor. Evin her köşesinde Adnan'la bir anısı olduğunu ve eğer ayrılırlarsa bu evde kalmak istemediğini söyleyen Didem'e diğer gelin adayları destek oluyor!

Haberin Devamı

Onur'a aileden veto!

Öte yandan Aycan'ın annesi Kısmetse Olur'a konuk oluyor. Onur ve Aycan ilişkisi hakkında yorumları merak edilen Nurcan Hanım, bu ilişkiiy desteklemediğini söyleyince olanlar oluyor. Onur'un ani çıkışları ve yükselmeleri nedeniyle izlerken çok üzüldüğünü belirten Aycan'ın annesi, bu tutumundan vazgeçecek mi? Onur, bu izlenimi sonlandırmak için nasıl hamle yapacak?

Evde hemen hemen bütün ilişkiler sekteye uğrarken, önceki gün Tuğçe'yle yolları ayrılan Tankut ise öfkesini Onur'dan çıkarıyor. Damatlar evinde çiftlerin adının yazılı olduğu tahtada bir tek Onur ve Aycan çiftinin kalması üzerine, Tankut'tan şaşırtan bir yorum geliyor. Tankut, evdeki ilişkilerin bitmesi ve kendi ilişkisinin öne çıkması amacıyla Onur'un bu duruma sevindiğini iddia ediyor. Bunun üzerine Onur ve Tankut arasında büyük bir kavga çıkıyor!

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur’da bu hafta birinci olan adaylar gelinlerden Sibel, damatlardan ise Gökhan oldu. İlk defa birlikte birincilik alan çift, ödül yemeğinde de romantik anlar yaşadı. Kısmetse Olur haftanın finalinde koruma altına alınan isimler ise Onur ve Aycan oldu. Çoğunlu oyuyla eleme potasına kalan isimler ise Barış ve Gamze oldu. Seda Akgül’ün açtığı zarftan çıkan isimse herkesi şok etti. Kısmetse Olur haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim hem gelin adayı hem de damat adayı oldu. İki kişinin programa veda etmesi yarışmacıları oldukça üzerken Gamze’yi kaybeden Sibel gözyaşlarına boğuldu.

KISMETSE OLUR YENİ ADAYLARI KİMLER OLDU?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da sular durulmuyor. Önceki akşam evden iki adayın birden elenmesiyle bugün yeni adaylar bekleniyordu. İlk olarak yeni damat aday Kemal, gelinler evine giriş yaptı. Kemal'i görür görmez büyük bir şaşkınlık yaşayan gelin adayı Tuğçe, bir anda gözyaşlarına boğuldu. Herkes neler olup bittiğini merak ediyordu. Yeni damat adayı Kemal, durumu açıklığa kavuşturdu. Tuğçe ile yaklaşık iki yıllık bir ilişki yaşadıklarını ve onun eski sevgilisi olduğunu itiraf etti. Uzun zaman sonra karşı karşıya gelen ikili arasında bir anda ipler gerildi...

TUĞÇE'NİN ESKİ AŞKI EVDE

Tuğçe'nin evde kalabilmek için ilişki yaşadığını iddia eden damat adayı, ona karşı hiç bir hissi kalmadığını söyledi. Kemal'den duydukları ile büyük bir yıkım yaşayan Tuğçe gözyaşlarını tutamadı. Tuğçe'nin programa girdiğinden beri aday değiştirdiğini söyleyen Kemal, "Tuğçe'ye evde kalması için vazoya aşık olmasını söyleyin onu da yapar" diyerek herkesi şok etti.

Gelinler evinde gözyaşlarına boğulan Tuğçe ise, Kemal'in damatlar evine gidişiyle olan biteni anlatmaya başladı. Kemal hakkında ise şunları söyledi : "Kemal benim en büyük aşkımdı. Ondan severek ayrıldım. Ben kiminle evlenirsem evleneyim hiç farketmez aklım yine onda olacak" dedi...

KISMETSE OLUR 6 ŞUBAT BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Adnan'ın yüzüğü çıkarması Didem'i büyük bir hayal kırıklığına uğrattı ve son sözler söylendi! Geçtiğimiz hafta boyunca araları gergin olan ve bir türlü barışmayan çift sonunda aradaki bağları kopardı. Kısmetse Olur'un diğer adayları haftalardır küs olan Adnan ve Didem çiftini barıştırmak için küçük bir oyun oynadılar. Didem'in ağzından Adnan'a bir mektup yazıyorlar ve gelinler evine gitmesini söylediler. Didem' e ise Adnan'ın bir sürpriz hazırladığını söyledi. Bu oyun sayesinde gelinler evinde bir araya gelen çift tam buzları eritiyor derken, Didem Adnan'a gelen mektubu kendisinin yazmadığını söyledi. Bunun üzerine Adnan da sürprizi de kendisinin hazırlamadığını itiraf edince olaylat koptu.

Didem, yüzüğü fırlattı!

Adnan'ın parmağında yüzüğü göremeyen Didem, o anın etkisiyle kendi yüzüğünü de çıkarıp attı! Adnan'a öfkelenen gelin adayı bu konuda Adnan'ı daha önce uyardığını, o yüzük parmağından çıktığı an bir daha kendisiyle olamayacağını söyledi. Bu hamle ile tüm bağlarını koparan çift yollarını ayırma kararı aldı. Didem'in son sözleriyle yıkılan Adnan, evi birbirine kattı. Öfkesini eşyalardan çıkaran Adnan'ı damat adayları sakinleştirmekte güçlük çekti. Yaşadığı strese daha fazla dayanamayan Adnan baygınlık geçidi, Didem ise gözyaşlarına boğuldu!

Kısmetse Olur 4 Şubat 2017 Cumartesi günü yayınlanan son bölümde; haftanın birincileri halkın oylarıyla Sibel ve Gökhan çifti oluyor. Baş başa çıktıkları romantik yemekte duygusal anlar yaşayan ikili, müzik eşliğinde ettikleri dans ile de göz dolduruyor. Birinciliklerini kutlayan çift, birbirlerine yaptıkları aşk itiraflarıyla da dikkat çekiyor!

Gökhan, daha sakin görünürken Sibel’in heyecanlı halleri herkesi eğlendirdi.Öte yandan, Adnan ve Didem arasında buz gibi bir hava esti. Birbiriyle tamamen iletişimi koparan ikiliyi, diğer adaylar barıştırmak için epey uğraşsa da sonuç hüsran oluyor. Adnan, bir adım atıp Didem’le konuşmak istiyor ancak geri çevriliyor! Didem’in bu tavrından sonra gerilen Adnan, ailesiyle konuşma kararından vazgeçtiğini söyleyince evde dengeler bir anda değişiyor!

KISMETSE OLUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kısmetse Olur 3 Şubat Cuma 2017’de yayınlanan olan 348.Bölüm'de; Adnan ve Didem için kara günler bitmek bilmiyor. Didem, evlilik yolunda olan bir çift için yapılacak en zor şeyi yapıyor ve yüzüğü çıkartıyor.

Kısmetse Olur 348.Bölüm Fragmanı'nda, Didem'in yüzüğünü çıkarttığını gören Adnan'ın içinde fırtınalar kopuyor. Didem ve Adnan arasındaki günlerdir süren aile krizi, iyice gün yüzüne çıkıyor ve bugünkü hamle ile bu ilişki büyük bir darbe alıyor.

Kısmetse Olur 348. Bölümde neler olacak?

Adnan'la olan ilişkisi evlilik teklifinden sonra sekteye uğrayan gelin adayı Didem, Adnan'ın ailesinden destek göremeyince gergin anlar geçirmişti. Adnan'ın da bu durumda bir şey yapmaması ve sessiz kalması üzerine evde zor zamanlar geçiren Didem, sonunda hiç kimsenin beklmeyeceği bir hamle yaptı! Adnan'ın evlenme teklifi ederken takmış olduğu alyansı parmağından çıkardı! Peki Didem'in bu hamlesinden sonra Adnan, ne yapacak? Didem, bu ilişkiyi sonlandırmaktan yana mı yoksa Adnan bu yüzük olayından sonra harekete geçip ailesini programa getirecek mi?

Nur ve Batuhan'dan bir sürpriz daha!
Kısmetse Olur'un ilk sezonunda tanışıp evlenen Nur ve Batuhan çifti yeni bir haberle konuk olarak eve geliyor. Aşklarının başladığı Kısmetse Olur'da daha önce de konuk olarak gelen çift bebek müjdesiyle herkesin yüzünü güldürmüştü. Bu defa ise ikinci bir mutluluk yaşatmak için gelmişlerdi. Nur ve Batuhan çifti, bebeklerinin cinsiyenin belli olduğunu ve ona koyacakları ismi kırmızıda odada açıklayacaklarını söyledi. Kısmetse Olur'da birlikte oldukları dönemde Adnan'la arası kötü olan Batuhan ve Nur, bu defa ondan gelen adımla aradaki buzları eritecek mi? Adnan, zamanında onların sevgisine inanmadığı için onlardan özür diledi.

KISMETSE OLUR'UN TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!