Kısmetse Olur'da bu akşam kim elenecek? Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda bu akşam kim elenecek Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 15:34

Kısmetse Olur'dan 2 Nisan'da kim elenecek? Bu sorunun yanıtını merak eden program takipçileri haftanın finali fragmanından tüyo almaya çalışıyor. Gerek farklı formatı gerekse adaylarıyla dikkatleri üzerine çeken Kısmetse Olur bu gece haftanın finali bölümüyle evlere konuk olacak. Haftanın kritiklerinin yapıldığı gecenin sonunda eleme oylaması yapılacak. İşte, Kısmetse Olur 2 Nisan haftanın finali fragmanı ve geceye dair ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur haftanın final bölümü fragmanı ekranlara geldi. Kanal D'nin fenomen yarışma programı Kısmetse Olur'da bu hafta sert tarışmalar yaşanıyor. Kısmetse Olur 2 Nisan Pazar Haftanın Finali Fragmanında, Tuğçe, Farima hakkında şok etkisi yaratacak bir iddiada bulunuyor! Emre, duyduklarından sonra ne yapacak? İşte Kısmetse Olur final fragmanında meydana gelen olaylar

Kısmetse Olur'da Farima ve Tuğçe dostluğu biterken, birbirinden ilginç iddialar ortaya çıkmaya başlıyor. Tuğçe, Farima ile aralarında konuştuklarını anlatmaya başlayınca dengeler değişiyor. Tuğçe, Farima'nın Emre hakkında "Emre beni kullandı, seni de kullanacak" dediğini herkesin içinde açıkladı. Bu açıklama üzerine ise Farima büyük bir şaşkınlık yaşadı. Peki gerçekten iki dost arasında bu konuşma geçti mi? Eğer geçtiyse Emre bu yoruma nasıl bir tepki verecek? Tuğçe ve Farima arasında başlayan savaş, Emre'nin alacağı kararları etkileyecek mi?  Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.45'te Kanal D'de!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur son bölümünde neler oldu?

Kısmetse Olur'da, Emre ve Tuğçe yakınlaşması evdeki Emre'ye diğer aday olanları çileden çıkarıyor. Farima, Tuğçe'nin bu kadar yakınında olup da hislerini söylememesine tepki gösteriyor. Sevgican ise Emre'nin onunla arkadaş kalma isteğini samimi bulmuyor. Gamze, Farima ve Sevgican oklarını Emre ve Tuğçe'ye yöneltiyor. Evde herkesin üstüne gelmesinden dolayı gözyaşlarını tutamayan Tuğçe'nin yanına ise Emre geliyor. Tuğçe'nin gözyaşlarını silen Emre, Tuğçe'nin yanında kendini çok iyi hissettiğini söylüyor. İkili arasındaki yakınlaşma ise günden güne artıyor! Tuğçe, Emre'nin gelişiyle ilgili ise, "Şükrediyorum şuan! İyi ki geldi" diyerek memnununiyetini dile getiriyor. Tuğçe ve Emre yakınlaşması ise damatlar evinde Akın'ı zor duruma düşürüyor. Emre ve Akın karşı kaşrıya geliyor!

AYCAN'IN SERT ÇIKIŞI TANSİYONU YÜKSELTTİ

Kısmetse Olur 31 Mart Cuma yayınlanan yeni bölümde, Onur'un yaptığı espri Aycan'ı çileden çıkarınca, Onur beklenmedik bir tepki ile karşı karşıya kaldı. Gelinler evinde ortam bir anda gerildi. Gelinler evine gelen Onur, Aycan'la şakalaşırken olay bir anda farklı bir yere gitti. Onur ve Aycan arasında tansiyon yükseldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!