Kısmetse Olur'da kim elenecek? Haftanın finali bölümü öncesi büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kim elenecek Haftanın finali bölümü öncesi büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2017 17:31

Kısmetse Olur haftanın finali bölümüne hazırlanırken evin popüler çiftlerinden biri bugünkü bölümde yüzleri güldürdü. 'Kısmetse Olur'da kim elenecek?' sorusunun gerginliğini bir kenara bırakan ve hafta içi Adnan'ın elenebileceği ihtimaliyle üzülen Adnan ve Didem çifti evlilik yolunda ilk ciddi adımı attı. İkilinin romantik sahneleri hem evdekileri hem de ekran başındakileri etkiledi. İşte, eleme öncesi Kısmetse Olur'da son durum!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kim elenecek? sorusunun yanıt bulmasına saatler kalmışken evden gelen yeni görüntüler büyük bir heyecan yarattı. Kısmetse Olur’un bugün tarihli bölümünde romantik bir yemeğe çıkan Adnan ve Didem cephesinden güzel bir haber geliyor. İşte, haftanın finali bölümüne doğru giderken sürprizleri arka arkaya patlatan Kısmetse Olur'un yeni fragmanı ve detaylar!

Kısmetse Olur’un bugün tarihli bölümünde başından beri istikrarlı giden Adnan ve Didem cephesinden güzel bir haber geliyor. Evden özel izinle ayrılan Didem ve Adnan önce yerlerde yuvarlanıyor, ardından romantik bir yemeğe çıkıyor. Hem evdekilerin hem de ekran başındakilerin büyük bir hayranlıkla izlediği anlarda Adnan herkesi şaşırtacak bir şey yaparak evlilik teklifinde bulunuyor. Peki, Didem’in cevabı ne olacak? İşte, romantik sahnelerin ön planda olduğu Kısmetse Olur fragmanı!

Haberin Devamı

 

KISMETSE OLUR HAFTAYA DAMGA VURAN OLAY

Kısmetse Olur yeni yılın ilk haftasına iki elemeyle birden girdi. Sevilen evlilik programının ekrana gelen son bölümüne diskalifiye elemesi ve sürpriz bir aşk itirafı damga vurdu. Her bölümünde ayrı sürpriz yaşanan programın 321. bölümünde popüler damat adaylarından Gökhan ve Adnan diskalifiye elemesine kaldı. iki isimden birinin kaderini evin diğer adayları belirledi Çoğunluk oyuyla “gitsin” denilen Gökhan diskalifiye edidi.  Hem adaylar hem de ekran başındakiler sürpriz elemenin şokunu atlatamadan beklenmedik bir aşk itirafıyla şaşkınlık yaşadı. Adı sürekli Gökhan ile anıldığı için sinirlenen Sibel Akbulut sonunda aşk itirafında bulundu, Gökhan'dan da benzer bir itirafın gelmesi büyük bir sürpriz 

 

 

BAKMADAN GEÇME!