Kısmetse Olur'da evlilik teklifi sürprizi! İşte Kısmetse Olur 282. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda evlilik teklifi sürprizi İşte Kısmetse Olur 282. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 12:39

Kısmetse Olur’un yeni bölümündeki görüntüler, programın takipçilerini heyecanlandırdı. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşan Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünde evlilik teklifi sürprizi yaşanıyor. Peki, ilişkileri için ciddi bir adım atan çiftler kimler? Yarışmanın hangi fenomen damat adayı, evlilik teklifi yaptı. İşte, o anları ekrana taşıyan Kısmetse Olur 282. bölüm fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur’un 282. bölümünden gelen görüntüler, programın takipçilerini heyecanlandırdı. Kanal D’nin sevilen gündüz kuşağı programı Kısmetse Olur’un bugün yayınlanacak yeni bölümünde Adnan ve Didem, romantik bir yemeğe çıkıyor. Adnan, büyük bir sürpriz yaparak Didem’e evlenmek teklifi ediyor. Peki, Didem’in bu sürpriz teklife yanıt olacak? İşte, eski Türk Film’lerini andıran Kısmetse Olur 282. bölüm fragmanı ve programda bu hafta yaşananlara dair detaylar!

Kısmetse Olur haftaki bölümleriyle de tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da ilgiyle takip edilen programlar arasında yer almayı sürdüren Kısmetse Olur 282. bölüm fragmanıyla büyük bir sürprizin haberini verdi. Hem damat adayları hem de gelin adaylarıyla sık sık gündeme gelen evlilik programının bugünkü programında evin gözde çiftlerinden biri olan Didem ve Adnan Kızıltaş, romantik bir yemeğe çıkıyor. Geçtiğimiz sezonun da yarışmacısı olan ancak aradığı aşkı bulamadığı için Kısmetse Olur 2. sezonuna da katılan Adnan Kızıltaş, bu kez emin adımlarla ilerlediği Didem’e evlilik teklifi ediyor. Didem’in bu romantik teklife vereceği yanıt ise bugün yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SEMİH- GAMZE YAKINLAŞMASI OLAY OLDU

Kısmetse Olur’a damga vuran bir diğer gelişme ise ilişkilerine nokta koyma kararı alan Hazal ve Semih arasında yaşandı. Hazal’ın kıskançlıklarından bunalan ve ilişkisini bitiren Semih, yeni bir aşka yelken açmaya hazır olduğunun sinyalini verip diğer bir gelin adayı Gamze ile yakınlaştı. Semih’in Gamze’ye yeşil ışık yakmasına sinirlenen Hazal, evi adeta birbirine kattı.

 

BAKMADAN GEÇME!