Kısmetse Olur'da kriz: Berker'e aday mı geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kriz: Berkere aday mı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 09:04

Kısmetse Olur'un bugün tarihli 341. bölümüne damga vuran isimler Berker ve Gözde oldu. Kanal D ekranlarının izleyicileri ekran başına kilitleyen evlilik programının yeni bölümünde Berker'e gelen börek ve not Gözde'nin gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. Peki, evde yeni bir kriz yaratan börek ve notlar kimden geldi? İşte, Kısmetse Olur 26 Ocak bölümünden detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 26 Ocak bölümüyle izleyenlere her zamanki gibi heyecanlı dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının izleyenler tarafından oldukça beğeni toplayan evlilik programı Kısmetse Olur'da ilginç dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur'un 26 Ocak fragmanının yayınlanmasının ardından izleyiciler yeni bölümde neler yaşanacağını merak ettiler. Yeni bölümde Berker'e gelen börek ve notlar Gözde'yi adeta çıldırtacak. İşte, Kısmetse Olur 26 Ocak fragmanı ve detaylar.

KISMETSE OLUR 26 OCAK'TA NELER YAŞANACAK

Kısmetse Olur 341.Bölüm Fragmanı yayında! Damat adaylarından Berker'e kim börek yolluyor? Eve gelen börek ve notlar, Gözde'yi çılgına çeviriyor!
Berker ve Gözde arasına kim giriyor? Damatlar evine gönderilen ıspanaklı börek kimden geldi? Berker, gelen notlar ve bu durum karşısında büyük bir şaşkınlık yaşıyor ve kimden geldiğini tahmin ediyor. Peki Gözde, bu durumu nasıl sindirecek? Berker'in eski ilişkilerinden biri hala ona karşı his mi besliyor? Tüm bu soruların cevap bulduğu Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

Haberin Devamı

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ

Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde, adaylar arasında yapılan oylama sonucu bir aday eve veda etmek zorunda kaldı.

Yapılan oylama sonucu elenmesi yönünde en çok oyu gelinler evinden Sibel alırken, damatlar evinden de Arca oldu... Eve veda edecek ismi ise zarftan çıkacak karar belirleyecekti. Heyecanlı bir bekleyişin ardından zarftan çıkan karar, çeki alan kişinin evi koruması yönünde oldu. Çeki ise Aycan ve Akın bölüştü. Ancak Aycan oy çokluğuyla evini koruyan aday oldu. Bu durumda eve veda eden isim bakın kim oldu....

İşte Kısmetse Olur'a veda eden isim!

KISMETSE OLUR 25 OCAK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Adnan ve Didem aynı anda birbirlerine sürpriz hazırlıyor! Didem, Adnan'a yüzük hediye ediyor!

Haberin Devamı

Didem ve Adnan aynı gün romantik sürprizleri üst üste yaşıyor, evde aşk rüzgarları esiyor...Adnan'ın modern ve Didem'in istediği tarzda hazırladığı sürpriz karşılığında, Didem ona yer sofrası hazırlıyor. Didem'in yöresel kıyafetler giyerek yaptığı bu jest Adnan'ın yüzünü güldürüyor! 

BAKMADAN GEÇME!