Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi? Hazal Babalık eve geri mi dönüyor?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi Hazal Babalık eve geri mi dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2016 18:39

Kısmetse Olur'da bu hafta kimin elendiği sorusu, programın takipçileri tarafından merak konusu olmuştu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından beğenisini kazanan evlilik programı Kısmetse Olur'da bu hafta kimin elendiği, dün gece yapılan haftanın finaliyle belli oldu. Elenen yarışmacının ardından eve 1 damat adayı, 1'de gelin adayı dahil oldu. Tuğçe Ergişi ve Ünal Taylı'nın programa dahil olmasıyla izleyiciler bu yarışmacıları daha yakından tanımak istediler. İzleyiciler tarafından merak edilen bir başka soruda Hazal Babalık'ın eve geri dönüp dönmeyeceği oldu. Peki, Kısmetse Olur haftanın finalinde kim elendi? Hazal Babalık eve geri dönecek mi?

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu dün gece geç saatler yanıt buldu. Haftanın ktiriklerinin yapıldığı gecenin sonunda eleme potasına iki isim kaldı. Gelin adaylarından Aycan, damatlar evinden ise Tuegay eleme potasına kalan isimler oldu. 10 bin TL'lik ödülün sahibi Rabia olunca Kısmetse Olur evine veda eden isim damatlar evinden çıktı. Turgay eve veda eden isim oldu.

Dün gece haftanın finali bölümüyle ekrana kilitleyen Kısmetse Olur'a yeni adaylar geldi. Daha önce de bir yarışma programında yer alan Tuğçe Ergişi evin yeni gelin adayı oldu. Ünal Taylı da eve giren yeni damat adayı oldu. Eve girişiyle büyük bir sürpriz yapan Tuğçe Ergiş'i evdeki bir adaydan çok etkilendiğini söyledi. Ünal Taylı ise Sibel'e aday olduğunu ifade etti.

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?

Haberin Devamı

Peki, daha önce katıldığı bir moda yarışmasıyla adından söz ettiren Tuğçe Ergişi kimdir? 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro Bölümü mezunu oldu ve ekranlarla ilk kez 2014 yılında tanıştı. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada boy gösteren Tuğçe Ergişi, Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı. Sonrasında ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer aldı. Yarışmanın ardından yaptırdığı estetiklerle de dikkat çeken Tuğçe Ergişi, Lübnanlı güzellik yarışması organizatörü Elie Nahas'ın düzenlediği 'Miss Humanity' adlı yarışmada ülkemizi temsil etti. 35 ülkenin katıldığı yarışmada 2.likle ödüllendirildi.

ÜNAL TAYLI KİMDİR?

Tuğçe Ergişi'nin hemen ardından bir aday da gelinler evinde kendini tanıttı. Şık giyimiyle dikkat çeken Ünal Taylı, yeni damat adayı oldu. Modellik yapan, aynı zaman satış mağazası da bulunan Ünal Taylı, ünlülerin stil danışmanlığını da yapıyor. Programa Sibel için katıldığı öne sürülen Ünal Taylı'nın Sibel'den olumlu bir yanıt alamaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı

HAZAL BABALIK EVE DÖNÜYOR MU

Kısmetse Olur 316. bölüm fragmanı yayınlandı! Sürpriz bir şekilde Hazal eve geri dönüyor ve yarışmacılar ona sarılmak için merdivenlere koşuyorlar. Hazal, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatıyor. Hazal'ın anlattıkları karşısında evde gözyaşları sel oluyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!