Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında Sibel'den şok istek! Kim elenecek?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanında Sibelden şok istek Kim elenecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 13:36

Kısmetse Olur haftanın finali bölümü için meraklı bekleyiş sürerken beklenen fragman geldi. 'Kim elendi?' sorusunun yanıt bulacağı 1 Ocak Pazar günkü Kısmetse Olur eleme bölümü fragmanı izleyicilerle buluştu. Haftanın finali bölümünde yine tansiyon yükseliyor, gelin ve damat adaylar arasında gergin anlar yaşanıyor.. İşte Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur, her hafta olduğu gibi bu haftayı da çarpıcı gelişmeleriyle tamamladı. Yapımını Production House'un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelen Kısmetse Olur’un eleme bölümü şimdiden merak konusu oldu.Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünde yeni yıl heyecanı yaşanırken sevilen programın haftanın finali bölümünden de ilk görüntüler geldi. Kısmetse Olur final fragmanında Sibel ve Ünal arasında gerginlik çıkıyor! Sibel, gözyaşlarına boğularak gitmek istediğini söylüyor. Sibel ve Gökhan'ın sürekli yakıştırılmalarının altında ne yatıyor? Kısmetse Olur haftanın final bölümü fragmanı ve haftaya damgasını vuran gelişmeler!

KISMETSE OLUR FİNAL FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Kısmetse Olur 31 Aralık’ta yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanırken haftanın finali öncesi hem yarışmacılar hem de program sunucusu Seda Akgül oldukça eğlendi. 2017 yılına sayılı saatler kala yeni yıl heyecanı yaşayan ev halkı birlikte dans etti. Yarışmacıların dans ettiğini gören Seda Akgül kendisini tutamayarak oryantal yeteneğini sergiledi.

Haberin Devamı

HAFTANIN BOMBASI

Kısmetse Olur’a bu hafta evden olaylı bir şekilde ayrılan gelin adayı Hazal’ın eve misafir olarak gelmesi damgasını vurdu. Gelin adayı Hazal’ın geçtiğimiz haftalarda elenmesinden sonra Semih’te Hazal’ı bırakmayarak aynı gece Kısmetse Olur evinden ayrılmıştı. Aşklarını dışarıda yaşamaya karar veren çift hakkındaki gerçekler Hazal’ın eve konuk olması ile ortaya çıktı. Yarışma çıkışında sevdiği adam tarafından terk edilen gelin adayı Haza,l tüm yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan evdeki gelin adaylarından Gamze'nin de Semih hakkında söylediği sözler, Hazal'ı çileden çıkardı. Duydukları ve yaşadıkları karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Hazal, sinir krizi geçirdi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!