Kısmetse Olur 15 Şubat bölümünde şok itiraf! Aycan, elendi mi?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur 15 Şubat bölümünde şok itiraf Aycan, elendi mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 09:55

Kısmetse Olur 15 Şubat bölümünde yaşananlar şok etkisi yarattı. Dünkü bölümde Adnan ile dans eden Farima, Didem'in hışmına uğruyor. Onur'un Aycan için gözyaşı döktüğü hüzünlü sahneler ise merak uyandırıyor. Peki, Farima'nın Adnan'la ilgili şok itirafı ne? Aycan, programdan elendi mi? Kısmetse Olur 15 Şubat fragmanı ve bugünkü bölümde yaşananlar detayda!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur yepyeni bölümleriyle dikkatleri üzerine çekerken yayınlanan fragmanlarıyla da yayın saati öncesinde merak uyandırıyor. Sevilen evlilik programının son bölümünün hemen ardından yayınlanan Kısmetse Olur 15 Şubat fragmanı çarpıcı detayları gözler önüne serdi. Farima'nın 'Adnan' itirafı herkesi şok etti? Öte yandan hala evde olmayan Aycan için gelen kutu Onur'u gözyaşların boğdu. Peki, Aycan elendi mi? Bu sorunun yanıtı ve 15 Şubat fragmanı detayda!

Onur, Aycan'ın yokluğuyla evde mutsuz olurken, Didem Farima'nın Kemal'le değil de neden Adnan'la dans ettiğinin peşine düşüyor. Didem'in Farima konusunda içi hiç rahat değil. Tankut, Tuğçe ile ilgili hislerini bitiremedi mi? Gözde ve Ünal tanıma yolunda ilk adımlarında sonra, tahtaya da adlarını yazıyorlar. Peki, haftanın finali bölümünden beri evde olmayan Aycan, geri dönmeyecek mi? Aycan elendi mi? İşte, herkesin merak ettiğini bu sorunun yanıtı ve Kısmetse Olur 15 Şubat fragmanı!

 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Didem, yaşanan son dans olayından sonra bu konuyu daha da deşmeye başlıyor. Bu sıralarda Farima'dan güne şok etkisi yaratacak bir itiraf geliyor: "Evet Adnan'dan hoşlanıyorum ama şu anda bir ilişki içerisinde!" Didem ve Adnan bu itiraftan haberdar olacaklar mı? İkili cephesinde bu durum nasıl karşılanacak? Öte yandan Tankut, Tuğçe ile ilgili duygularını sorguluyor. Gökhan ise Tankut'un bu ilişkide zararlı olacağını düşünüyor. Tankut, Tuğçe ile ilgili nasıl bir yol alacak? Onur'un Aycan'sız evdeki hali herkesin içini parçalıyor. 3. aylarında evlenme teklifi etmek için önceden sipariş ettiği kutu gelince, Onur daha da kötü oluyor.

AYCAN ELENDİ Mİ?

Haberin Devamı

Programın gözde adaylarından Aycan'ın hala evde olmaması kafaları karıştırmaya devam ediyor. Programın önceki bölümlerini kaçıranlar 'Aycan neden yok?' sorusuna yanıt arıyor. Bir süredir Onur ile tanıma yolunda olan gelin adayı geçtiğimiz hafta annesinin sözleri nedeniyle zor durumda kalmış, çiftin arası bozulmuştu. Zor günler geçiren Aycan'ın neden evde olmadığı haftanın finali bölümünde açıklandı. Gelin adayının hastalık nedeniyle evde olmadığı açıklandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kısmetse Olur Sevgililer Günü'nde eve sürpriz bir konuk geldi! Alişan, şarkılarıyla evdekileri bu özel günde coşturdu.  Kısmetse Olur evine gelir de Seda Akgül'den, yakışıklı şarkıcıyı baş göz etme girişimi olmaz mı? Konuyu evliliğe getiren Seda Akgül, Müziğin müzmin bekarlarından Alişan'a açık çek sundu ve onu Kısmete Olur evine davet etti.

Haberin Devamı

Öte yandan yeni gelin adayı Farima atağa geçti, Adnan Farima yakınlaşmasıyla Didem çılgına döndürdü! Adnan'ın Farima ile dans etmesi ile Didem, sinir patlaması yaşadı ve Adnan'a çıkıştı. Didem'in kontrolünü kaybettiği anlar sonrasında görmeyi hayal ettiğimiz görüntüler ekrana yansıdı. Adnan'ın Didem'i kıskandırmak için Farima'ya "Beni dansa kaldır" demesi, ilginç sonuçlar getirdi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!