Kısmetse Olur'da kimler elendi? Kısmetse Olur 14 Aralık fragmanı!

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olurda kimler elendi Kısmetse Olur 14 Aralık fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 09:33

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu yerini bu hafta kimler elendi diye bıraktı. Dün yayınlanan eleme bölümünün her zamankinden farklı olacağı günler öncesinden duyurulmuş, Seda Akgül, birden fazla kişinin eleneceğini söylemişti. Kısmetse Olur'da bu hafta üç isim birden elendi. Nefes kesen elemenin ardından 14 Aralık bölümü merak edildi. İşte, elenen isimler, Kısmetse Olur 14 Aralık fragmanı!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur'un dün yayınlanan haftanın finali bölümünde nefes kesen anlar yaşandı. Kısmetse Olur eleme fragmanlarında yeni bölümde tansiyonun yüksek olacağı belliydi fakat kimse böyle bir elemenin yaşanacağını tahmin edemiyordu.. Kısmetse Olur yarışmasının popüler isimlerinden biri dün eve veda etti. Peki Kısmetse Olur'da dün kim ya da kimler elendi?  Her hafta sorulan kim elendi sorusu bu hafta yerini "kimler elendi?" sorusuna bırakmış, eleme bölümü büyük bir merakla beklenmişti. Bu hafta çok farklı bir eleme yaşanacağını günler öncesinden yayınladığı fragmanla veren Kısmetse Olur'da 4 kişi eleme potasına kaldı ve 3 isim birden eve veda etti. Yapılan oylama sonucunda evin en popüler isimleri elendi. Semih'in evi terk ettiği eleme bölümü ardından 14 Aralık bölümü de büyük bir merak konusu oldu. Kısmetse Olur finalinde elenen isimler ve elemenin ardından yaşanacakların sinyalini veren 14 Aralık Kısmetse Olur fragmanı

Haberin Devamı

Kısmetse Olur 13 Aralık tarihli bölümüyle çok şaşırtıcı bir finali ekrana taşıdı. Programın sunucusu Seda Akgül'ün "Diğer finallere benzemeyen, çok önemli bir final olacak bugün"  açıklaması ardından gelen "3 kişi elenecek" cümlesi şok etkisi yarattı.Haftanın finalini pazar günleri yapan programın eleme bölümünün 10 Aralık Pazar günü yapılması bekleniyordu, ancak Türkiye’yi yasa boğan kanlı Beşiktaş Arena saldırısı ardından ulusça yas ilan edildi ve pek çok eğlence programı iptal edildi. Bu nedenle Kısmetse Olur’un eleme bölümü bugün yayınlandı. Peki, Kısmetse Olur 13 Aralık finalinde 3 kişi mi elendi? Evin en gözde isimleri elendi mi? İşte,  Kısmetse Olur 13 Aralık finalinde yaşananların detayları ve 13 Aralık  Kısmetse Olur finalinde elenen isimler!

KİMLER ELENDİ?

Kısmetse Olur eleme bölümü 13 Aralık Salı günü 12.45'te izleyicileriyle buluştu. 7 gelin 7 damat adayı olmak üzere toplamda 14 adayın bulunduğu programın eleme fragmanı günler öncesinden yayınlanmış ancak erteleme sebebiyle geri plana alınmıştı. Haftanın finali 2 gün gecikmeki olarak yayınlandı. Peki, Kısmetse Olur 13 Aralık bölümünde eve veda edecek isimler kimler? Bu hafta 3 isim birden mi elenecek? Hazal Babalık, evden elenecek isimlerden biri mi oldu? İşte, o isimler!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur eleme bölümünün ilk dakikalarında kaç kişinin eleneceğin yazan kutuyu göstererek “Şu küçük kutuda büyük bir sürpriz var, diğer finallere benzemeyen bir final olacak” diyen Seda Akgül, büyük bir heyecan yaratmış, sürprizli bir elemenin sinyalini vermişti. Özel bir final olacak açıklamasında bulunan Seda Akgül, toplamdan 4 kişinin yazılacağını ve toplamda 3 kişinin gidebileceğini söyledi. Hafta içerisinde halk tarafından korunan Didem ve Adnan'ın yanı sıra diğer yarışmacılar tarafından korunan Semih ve evin en yeni gelin adayı Sibel'in ismi koruma altına alındığı için yazılamadı. Yapılan oylama sonucunda elemeye kalan ilk aday Şahin, ikinci Esra, üçüncü Onur ve son aday Hazal oldu. Nefes kesen oylama sonucunda en zor durumda kalan isim ise sevgilisi ve en yakın arkadaşı arasında kalan Aycan oldu. Kısmetse Olur’dan kim ya da kimlerin eleneceğini belirleyen ise çeki alan isim oldu. Seda Akgül’ün “kader zarfı” dediği zarftan çıkan karar 3 kişinin eleneceği oldu. Kısmetse Olur’da haftanın büyük ödülü olan 10 bin TL’yi alan isim Adnan Kızıltaş oldu, böylece Onur evde kaldı. Eleme potasına kalan diğer üç isim, elendi. Bu isimler arasında evin popüler gelin adayı Hazal’ın da olması gözyaşlarına boğdu. Tanıma yolundaki gelin adayının elenmesini kabullenemeyen Semih de evi terk etti. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

14 ARALIK KISMETSE OLUR BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Dün yayınlanan final ardından ise gözler 14 Aralık tarihli 303. bölüm fragmanını aradı. Özellikle finalde evi terk eden Semih'in evde olup olmadığı merak edildi. Ancak Kanal D'nin sitesi üzerinden yayınlanan fragmanda Semih ile ilgili bir görüntü verilmedi. Fragmanda yeni gelin adayı Öykü ve Berker arasındaki diyalog ön plandaydı. Berker'in Öykü'yle ilgilenmesine Mehtap'ın ne tepki vereceği bugün yayınlanacak bölümde belli olacak

Hazal Babalık kimdir?

Programla ismini duyuran ve söylediği Karadeniz türküleriyle hem evdekileri hem de ekran başındakileri neşelendiren Hazal Babalık, 1996 yılında Rize'de dünyaya geldi. 1.75 boyunda 56 kilo olan gelin adayı, Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. Kısmetse Olur’un sevilen, popüler damat adayı Semih Öztürk ile bir ilişki içerisinde olan Hazal Babalık, programın tanıtım bölümünde evleneceği erkekte aradığı özellikleri “Duygusalım üzülünce de sevinince de ağlarım gözyaşım gözümün ucunda. Ama uyarıyorum tam bir Laz kızıyım. Benim ile horon oynayacak kah gülecek kah ağlayacak birisini arıyorum. Dilerim bu evde dilediğim kişi ile tanışırım.” Sözleriyle ifade etmişti. 

Haberin Devamı

erker ve yeni gelin adayı Öykü arasında yakınlaşma mı başlıyor?
Berker'in Öykü'yle ilgilenmesine Mehtap ne tepki verecek?

DAMATLAR EVİ KARIŞTI

Evde bu hafta genel sakin olan damatlar evi de karıştı. Adnan ile Gökhan arasında gerilim dolu dakikalar yaşandı. Evin gözde adaylarından biri olan Gökhan, geçtiğimiz sezonun da sevilen damat adaylarından Adnan’ın üzerine yürümeye kalkıştı, ikiliyi diğer damat adayları ayırdı.

SÜRPRİZ AKTİVİTE

Kısmetse Olur’un geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde sürpriz bir aktivite gerçekleşti ancak bu aktiviteden önce yaşananlar damatlar ve gelinler evinde gerginlik çıkardı. Kısmetse Olur evine gelen genç ilişki uzmanı Serpil Hanım’ı gelin adayı sanan adaylar arasında kıskançlık rüzgarları esti.

YENİ BİR DAMAT ADAYI GELDİ

Geçen haftanın en sürprizli anları ise 7 Aralık tarihli bölümde yaşandı. Evde ansızın yayılan siren sesi ardından Seda Akgül, elemenin sinyalini veren açıklamalarda bulundu. Akgül’ün “Sevdiğiniz bir damat adayı gidebilir.” Şeklindeki sözleri gelin ve damat adayları arasında panik havası estirirken; sevilen programın takipçileri “Kısmetse Olur’a hangi damat adayı veda edecek?” sorusuna yanıt aradı. Ancak eleme yerine eve yeni bir damat adayı girdi. 3 aday arasından oylama ile seçilen Gürkan, evin yeni adayı oldu. Gürkan'ın gelişinin hangi damat adayının veda etmesine sebep olacağı henüz bilinmezken, yeni aday tüm gelin adaylarından geçer not almayı başardı.

 

BAKMADAN GEÇME!