Kırmızı Oda’da Meliha’nın yanan kızı Melek kimdir, nasıl öldü? Nilsu Yılmaz’ın hayatına dair bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda’da Meliha’nın yanan kızı Melek kimdir, nasıl öldü Nilsu Yılmaz’ın hayatına dair bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2020 15:33

Kırmızı Oda dizisinin 4. Bölümüne Meliha’nın kızıyla ilgili gerçek damga vurdu. Bir kızı daha olduğu ortaya çıkan Meliha’nın 16 yaşındaki kızının yanarak öldüğünü anlattığı anlar ekran karşısındakileri de derinden etkiledi. Peki, Kırmızı Oda’da Meliha’nın yanan kızı Melek kimdir? İşte Nilsu Yılmaz’ın hayatına dair bilgiler

Haberin Devamı

Kırmızı Oda dizisinin 4. Bölümü ardından Meliha’nın büyük kızı merak konusu oldu. Trajik yaşamı izleyicileri de gözyaşlarına boğan Meliha, 16 yaşındaki kızının yanarak öldüğünü anlattı.

"Giriş katındaki bir daireyi yaşlı bir kadınla alkolik oğlunu kiraya vermiştik. Gece ne olduysa orada başlamış yangın. Alevler apartmanı sarınca gece yarısı hep beraber fırladık yataklarımızdan. Yangın aşağıdan başladığı Nilsu Yılmaz’ın hayatına dair bilgiler için  merdivenlerden inemedik. Alev yolları kesmiş ifade gelen kadar da…” sözleriyle yaşananları anlatan Meliha gözyaşların boğuldu.

Nilsu Yılmaz’ın hayatına dair bilgiler

 Kırmızı Oda dizisinde Melek karakterine hayat veren Nilsu Yılmaz, daha önce “Payitaht Abdülhamid” dizisinde Dilruba karakterini canlandırmıştı.  Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Nilsu Yılmaz, ayrıca “Ufak tefek Cinayetler”, “20 Dakika”, “Davetsiz Misafir” adlı yapımlarda rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!