Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 37. son bölümde Miço'nun dönüşü damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Kırmızı Oda 37. son bölümde Miçonun dönüşü damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2021 02:47

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından gündeme geldi. Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin 14 Mayıs tarihli 37. son bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Kalan hesabını ödemek için Mehmet Miço'nun dönüşü Kırmızı Oda 37. bölüme damga vururken, Vahit'in hayatını değiştiren kadını, Şehrazat'ı Doktor Hanım'a anlatması çarpıcı anlardan oldu. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kırmızı Oda 37. son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 37. son bölüm tek parça TV8 ekranlarında yayınlandı. Sevilen dizide bu hafta Nihal Doktor Hanım'a son günlerini ve Zafer'le olan konuşmasını anlatırken, Miço'nun geri dönüşü de ekran başındakileri şaşırttı. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KIRMIZI ODA 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırmızı Oda'nın 37. Bölümünde; Vahit (Uğur Yücel) yıllar sonra ilk kez içinde yeni duygular uyandıran, hayatını değiştiren kadını, Şehrazat'ı Doktor Hanım'a anlatır.

Yaşadığı dünyanın yalan bir dünya olduğunu fark eden Nihal (Esra Ronabar) Doktor Hanım'a son günlerini ve Zafer'le olan konuşmasını anlatır. Artık Nihal hayata yeniden başlamaya hazırdır.

Haberin Devamı

Sadi (Erkan Petekkaya) en ağır ameliyatlarından birini, hapishane günlerini anlatarak Doktor Hanım'ı şaşırttı.

DİZİNİN KONUSU

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

BAKMADAN GEÇME!