Kırmızı Oda oyuncuları kimler? Kırmızı Oda dizisi 3. tanıtım fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda oyuncuları kimler Kırmızı Oda dizisi 3. tanıtım fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2020 02:43

Kırmızı Oda dizisinin 3. tanıtım fragmanı ekranlara geldi. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kırmızı Oda dizisinde, doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları anlatılacak. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenilen Kırmızı Oda oyuncuları dikkat çekiyor. Peki, Kırmızı Oda oyuncuları kimler? İşte, Kırmızı Oda tanıtım fragmanı ve oyuncu kadrosuyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünlerin anlatılacağı Kırmızı Oda dizisinde başarılı oyuncu Binnur Kaya ruh doktorunu canlandıracak. Kaya'ya Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi oyuncular eşlik edecek.

TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI

Kırmızı Oda dizisinin 3. tanıtım fragmanı ekranlara geldi. İşte, OGM Pictures’ın yapımcılığını yaptığı Kırmızı Oda dizisinin tanıtım fragmanından görüntüler;

KIRMIZI ODA OYUNCULARI KİMLER?

Yakında ekran macerasına başlayacak olan Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosu arasında, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

BAKMADAN GEÇME!