Kırmızı Oda Hediye kimdir? Kırmızı Oda Hediye'nin hayat hikayesi

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda Hediye kimdir Kırmızı Oda Hediyenin hayat hikayesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2020 03:49

Kırmızı Oda Hediye'nin hayatı dizinin son bölümünde merak konusu oldu. Doktor Piraye'nin danışanı olarak hayat hikayesi ile izleyenlere duygusal anlar yaşatan Hediye karakteri, yıllar sonra evlatlık olduğunu öğrenen genç bir kadın olarak ekranlara geliyor. Oyuncu Sezin Akbaşoğulları'nın hayat verdiği Kırmızı Oda Hediye'nin hikayesinin nasıl biteceği ise merak konusu. Peki, Kırmızı Oda Hediye kimdir? İşte, Kırmızı Oda Hediye'nin hayat hikayesiyle ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda Hediye dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Sezin Akbaşoğulları, Füsun Demirel ve Semra Dinçer Hediye karakterinin hikayesinde yer alan oyuncular olarak ekranlara geliyor. Tv8 ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde yer alan Hediye karakteri yıllardır evlatlık olduğunu bilmeden üvey annesine hayatını adayan bir karakter olarak izleyenleri derinden etkiledi. İşte, ayrıntılar.

KIRMIZI ODA HEDİYE KİMDİR?

Kırmızı Oda Hediye karakteri hasta annesi ölmek üzereyken yıllardır kendisinden saklanan sırla hayatı tepe taklak olan genç bir kadın. Annesi ve babası tarafından, bebekken 6 çocuğu olan akrabalarından evlatlık olarak alınan Hediye yıllardır kendisinden saklanan sırlarla büyümüş. Annesi ölüm döşeğinde evlatlık olduğunu Hediye'ye itiraf ettikten sonra, genç kadın öfke ve pişmanlık duyguları arasında kaybolmaya başlıyor. Yıllarca annesi ve kardeşi için her türlü fedakarlıkta bulunan Hediye, hasta annesine bakmak için evlenmemiş ve üniversitedeki öğretim görevlisi olarak yaptığı işini bile bırakmış.

Haberin Devamı

SEZİN AKBAŞOĞULLARI KİMDİR?

Sezin Akbaşoğulları 22 Nisan 1981'de İzmir'de dünyaya geldi. Oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları Yine Başladılar Şarkılarına adlı oyunla başladı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezunoldu. İlk çıkışını Beyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteri ile yakalamıştır. Selim Demirdelen'in yönetmenliğini yaptığı Kavşak filmiyle 17. Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Nergis Öztürk ile paylaştı.

BAKMADAN GEÇME!