Kırmızı Oda Esra kimdir, hikayesi ne? Kırmızı Oda'nın Esra'sı Elif Ceren Balıkçı'nın hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda Esra kimdir, hikayesi ne Kırmızı Odanın Esrası Elif Ceren Balıkçının hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2020 23:13

Kırmızı Oda Esra son bölümünde merak konusu oldu. Oyuncu Elif Ceren Balıkçı'nın hayat verdiği Kırmızı Oda Esra karakteri, dizide Doktor Deniz'in danışanı olarak ekranlara geliyor. Annesiyle babası küçük yaşta ayrılan ve ilgisizlik nedeniyle yaşadığı travmayı yeme bozukluğuna yakalanarak yaşayan Esra karakteri, performansıyla da izleyenlerin dikkatini çekti. Esra karakterine can veren ünlü oyuncu Merhamet dizisiyle kariyerinde çıkış yakalamıştı. Peki, Kırmızı Oda Esra kimdir, hikayesi ne? İşte, Kırmızı Oda'nın Esra'nın hikayesi ve oyuncu Elif Ceren Balıkçı'nın hayatıyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda Esra dizinin yeni bölümünde oyunculuğu ve performansıyla adından söz ettirdi. Daha önce farklı dizilerde yer alan Elif Ceren Balıkçı Kırmızı Oda'da sorunlu bir ergenlik geçiren genç kıza hayat veriyor. Yaşadığı problemlerle Doktor Deniz'e gelen Esra'nın hikayesi ekran başındakileri derinden etkiledi. İşte, ayrıntılar.

KIRMIZI ODA ESRA KİMDİR?

Esra karakteri, babasıyla annesi kendisi küçük yaşta boşandıktan sonra çok sevdiği babasından ayrı kalmış ergenlik döneminde genç bir kız. Esra, yaşadığı sorunlar nedeniyle yemek yemekten kesilmiş ve kendini derslere vererek ders haricinde hayatında hiçbir aktiviteye izin vermemiş.

ELİF CEREN BALIKÇI KİMDİR?

Bez Bebek dizisiyle tanınan ve bir dönem Kırgın Çiçekler'de yer alan oyuncu Elif Ceren Balıkçı 9 Nisan 1999 tarihinde doğdu. İk olarak Kayıp Prenses adlı dizide rol aldı.

Haberin Devamı

Ekranlarda çocuk oyuncu olarak tanınan Balıkçı, Göç Zamanı, Bana Artık Hicran De, Madalyon gibi dizilerde de yer aldı.

Bir dönem ekranlara damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Merhamet'te Narin karakterinin küçüklüğüne hayat verdi.

Elif Ceren Balıkçı, Kırgın Çiçekler dizisindeki Sedef karakteriyle kariyer hayatında büyük çıkış yakaladı. 

BAKMADAN GEÇME!