Kırmızı Oda 27. son bölümde Haluk Nazlı'yı yeniden buldu... Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda 27. son bölümde Haluk Nazlıyı yeniden buldu... Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2021 01:27

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı, son bölümün ardından merak konusu oldu. Cuma akşamları yayınlanan dizinin 5 Mart tarihli 27. son bölümünde Sadi'nin kız kardeşi Seda’yı gülümsetebilmek için ona yaptığı sürpriz duygusal anlara neden oldu. Yavuz’un kendisini nasıl kandırdığını anlatan Kumru'nun İstanbul macerası öncesi söyledikleri ise dikkat çekti. Yeni bir hayatın kapısını aralayama kalkan Nazlı'nın karşısına eski sevgilisi Haluk'un çıkması ise Kırmızı Oda son bölüme damga vurdu. Gözler şimdi Kırmızı Oda 28. bölüm fragmanında. İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 27. bölümü ile 5 Mart Cuma akşamı TV8 ekranlarında izleyici ile buluştu. Heyecanlı ve duygusal bir bölümle ekranlara gelen dizinin bu haftaki son bölümünde Deniz Hoca'nın Piraya'ye evlilik teklifinde bulunması merak dolu anlara neden olurken, Haluk ve Nazlı'nın ilişkisi de çarpıcı anlara neden oldu. Ancak Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kumru, Yavuz’un kendisini birlikte İstanbul’a yerleşmeye nasıl ikna ettiğini anlatır. Doktor Hanım, Haluk’la yeniden karşılaşmanın heyecanını yaşayan Nazlı’nın eski alışkanlıklarına geri dönmeye başladığını fark eder. Sadi, yaşadığı evden kovulunca sokaklarda bir başına kaldığı çaresiz günlerinden çıkardığı dersleri Doktor Hanım’la paylaşmasının ardından, kız kardeşi Seda’yı gülümsetebilmek için ona güzel bir sürpriz yapar.

Haberin Devamı

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

BAKMADAN GEÇME!