Kırmızı Oda 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 16. son bölüm özeti (18 Aralık)

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Kırmızı Oda 16. son bölüm özeti (18 Aralık)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2020 05:17

Kırmızı Oda 17. yeni bölüm fragmanı heyecanlı bölümün ardından merak konusu oldu. Doktor Hanım'ın bir sürpriz yaparak Selvi’nin evine gittiği 18 Aralık tarihli Kırmızı Oda 16. son bölümünde, Boncuk'un Doktor Hanım’la geçmişini paylaşması ve evleneceği günün geldiğini söylemesi damga vurdu. Yaşananlardan sonra aklı karışan Doktor Piraye'nin Deniz'e karşı olan soğuk tavrı bu haftaki bölümde dikkat çeken gelişmelerden oldu. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Kırmızı Oda 16. son bölüm özeti ve yeni bölümle ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda 16. bölümü ile 18 Aralık cuma akşamı Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluştu. Geçen bölümde Doktor Piraye ve Doktor Deniz'in arasını yakınlaşmasıyla son bulan dizinin yeni bölümünde Doktor Hanım'ın da desteğini alan Selvi'nin yıllar sonra dışarıya çıkması damga vurdu. Boncuk'un merak dolu hikayesi ise önümüzdeki hafta ekranlara gelmeye devam edecek. İşte, ayrıntılar.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Kırmızı Oda’nın 16. bölümünde; Doktor Hanım bir sürpriz yaparak Selvi’nin (Sema Keçik) evini ziyaret eder ve ikisinin yürüyüşü duygu yüklü anların yaşanmasına sebep olur. Esra (Elif Ceren Balıkçı) arkadaşlarıyla yaşadığı sorundan sonra okula gitmek istemeyince, Doktor Deniz, Esra’nın bu kırılganlığının ardındaki sebebi tespit eder. Boncuk (Burcu Biricik), Doktor Hanım’la geçmişini paylaşır ve nihayet başka biriyle evlendirileceği günün geldiğine kendini inandırır. Yaşananlardan sonra aklı karışan Doktor Piraye, Doktor Deniz’e karşı soğuk bir tavır takınırken; hayalleri darmadağın olan Doktor Ayşe derdini Doktor Hanım’a açmak ister.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda, Cuma günleri izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda'nın tekrar bölümleri ise haftanın belirli günleri izleyicilerin karşısına çıkıyor.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI KİMLER?

Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadrosu arasında, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!