Kırmızı Oda 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kırmızı Oda yeni bölümde Alya diziden çıkacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı Oda 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kırmızı Oda yeni bölümde Alya diziden çıkacak mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2020 03:25

Kırmızı Oda 13. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Cuma akşamları sevenleri ile buluşan Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanında Selvi'nin ilk anne olmasıyla ilgili anlattıkları dikkat çekti. Terapilerinde son yaklaşan ve iyileşme süreci ilerleyen Alya'nın farklı bir imajla görünmesi ve evini terk etmesi ise akıllara Alya diziden çıkacak mı? sorusunu getirdi. Kırmızı Oda dizisi 13. yeni bölümüyle 27 Kasım Cuma akşamı TV8'de olacak. İşte, Kırmızı Oda 13. yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümde yaşanacakların özeti.

Haberin Devamı

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda'nın merakla beklenen yeni bölüm fragmanında Doktor Piraye'nin danışanı Hediye'nin annesiyle ilgili anlattıkları merak uyandırdı. İyileşme süreci hızlanan ve yeni bir hayata adım atmaya hazırlanan Alya'nın değişimi ise bu haftaki bölüme damga vuracak. İşte, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı.

KIRMIZI ODA 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinin 13.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Selvi (Sema Keçik) İstanbul’daki köşke vardığında Rıza’nın (Serhat Nalbantoğlu) kızları ve ablası Saadet’ten (Nazan Diper) gördüğü tepkinin kendisini nasıl yaraladığını Doktor Hanım’a anlatır.

Hediye (Sezin Akbaşoğulları) hasta annesinden (Füsun Demirel) halası bildiği Hikmet (Semra Dinçer) hakkında öğrendiği bir sırla hayatı alt üst olunca Doktor Piraye’nin kapısını çalar.

Alya’ya (Melisa Sözen) sürpriz bir ziyaret yapan Doktor Hanım, kasvetli evin içinde Alya’nın yaşamına tanık olur ve Alya hislerini içtenlikle Doktor Hanım’la paylaşır. Aydın, Doktor Hanım’la önemli bir konuda telefon görüşmesi yaparken; Doktor Ayşe’nin Doktor Deniz’e karşı hisleri derinleşir.
‘Kırmızı Oda’nın on ikinci bölümünde kadroya konuk oyuncular olarak Sezin Akbaşoğulları, Füsun Demirel, Nazan Diper ve Semra Dinçer katılıyor.

KIRMIZI ODA HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda, Cuma günleri izleyicilerle buluşuyor. Kırmızı Oda'nın tekrar bölümleri ise haftanın belirli günleri izleyicilerin karşısına çıkıyor.

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

BAKMADAN GEÇME!