Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Kemal ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Kemal ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 15:49

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 1 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler 82. bölümünde Eylül’ü kaybetmenin acısıyla perişan olan kızlar, Kemal öldürme planları yapıyor. Peki, Kemal ölecek mi? Eylül gerçekten ölecek mi? Kırgın Çiçekler 82. Bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti detayda!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanıyla çarpıcı ipuçları verdi.  İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Cansu Fırıncı ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı dizi Kırgın Çiçekler bu hafta 82. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Eylül’ün ölümünün yankısının sürdüğü yeni bölümde kaçma planları yapan Kemal, köşeye sıkışacak. Kızlar, Eylül'ü kaybetmenin acısıyla perişan haldedir. Kemal'in Eylül'ü takip etmek için yurttan bir kıza para verdiğini öğrenerek deliye dönerler. Selin, Güney'le barışmak için Zehra'nın kapısını çalar. Kemal, Eylül'ün ölüm haberini gazetelerden öğrenir. Metin'i alıp kaçmak için fırsat kollarken, kızlar ondan intikam almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Songül, Kader, Meral ve Cemre kendilerini tehlikeye atarak Kemal'e tuzak kurarlar…

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül, Büşra'yı kurtarmak için Kemal'le görüşmeye razı oldu. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan'a haber vermedi. Eylül'ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra'ya zarar vermekle tehdit etti. Serkan ve Meral'in ilk sahne aldığı gece kızlar ve Feride onları dinlemeye gitti. Songül geri döndüğünde Sadullah'ı baygın buldu. Nefes almadığını fark edince büyük bir şok yaşadı… Annesi gibi babasını da kaybetti. Herkesin Songül'ün acısına ortak olduğı esnada kardeşini kurtarmak için Kemal ile iletişim kuran Eylül, hiç kimseye haber vermeden onunla görüşmeye gitti ancak beraberinde Kaderi'de götürdü. 

BAKMADAN GEÇME!