Kırgın Çiçekler son kez ekranlara geldi | Final bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler son kez ekranlara geldi | Final bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 23:24

Kırgın Çiçekler 113. bölümüyle son kez ekranlara geldi. 2015 yılında başladığı macerasını 12 Mart Pazartesi günü tamamlayan Kırgın Çiçekler'in son bölümünde korkunç bir trafik kazası geçiren kızlar hayatlarının şokunu yaşadı. Bebeğini doğurmayı başaran Songül'ün hayatını kaybettiği anlar duygu seli yaşattı. İşte Kırgın Çiçekler final bölümünde yaşananların detayları!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisi yayınlanan final bölümüyle izleyicilerine veda etti. Üç sezondur izleyicilerine oldukça dramatik anlar yaşatan Kırgın Çiçekler dizisinin final bölümünde ilginç anlar yaşandı. Final bölümünde kızlar polisten kaçarken, Songül direksiyonun hakimiyetini kaybetti. Korkunç bir trafik kazası geçirerek hastaneye kaldırıldı. İşte, Kırgın Çiçekler dizisinin final bölümünde yaşananlar.

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker'in olduğu, yetiştirme yurdundan kalan bir grup kızın ve ailelerinin dram dolu hikayelerinin anlatıldığı Kırgın Çiçekler bu akşam yayınlanan 113. bölümüyle final yaparak izleyicilerine veda etti.

Haberin Devamı

Kızlar polisten kaçarken, Songül direksiyonun hakimiyetini kaybeder. Korkunç bir trafik kazası geçirerek hastaneye kaldırılırlar. Haberi alan herkes hastaneye koşar. Kızlar birer birer kendine gelirken, Songül'ün durumu kritiktir… Ölüm tehlikesi olduğunu öğrenince şok yaşarlar… Hastaneye gelen Ali taburcu olduklarında tutuklanacaklarını bildiği için çok üzgündür… Kızlar yolun sonuna geldiklerini fark eder…

KIRGIN ÇİÇEKLER 112. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Kırgın Çiçekler’in 5 Mart 2018 tarihli yeni bölümünde, Ali cinayeti öğreniyor ve kızların teslim olması gerektiğini söylüyor. Ancak yolda kızlar korkunç bir kaza yapıyor. Dizinin yeni bölümünde ayrıca; Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin orada olmadığı anlaşılır. Kader paniğe kapılarak Yavuz'un yaşadığını iddia eder. Kızlar korku içinde kalır. Ali olayın iç yüzünü öğrenerek, kızları teslim olmaları için ikna eder. Kızlar hamile olduğu için Songül'ü olayın dışında tutarlar. Herkes sevdikleriyle vedalaşırken, Songül'ün kardeşlerini hapse göndermeye niyeti yoktur.

BAKMADAN GEÇME!