Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı: Kader ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı: Kader ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2017 12:23

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Yeni gelişmelerin ipucunu veren fragmana Meral'in tutuklu, Kader'in ise yaralı görüntüleri damga vurdu. Peki Kırgın Çiçekler 93. bölümünde neler yaşanacak? Ejder tarafından bıçaklanan Kader ölecek mi? İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüme dair ilk detaylar!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Dram yüklü sahneleriyle ön plana çıkan dizinin Kırgın Çiçekler’in son bölümüne Ejder ve Macide’nin korkunç planı damga vurdu. Meral’in akıbetini merak eden izleyiciler, yeni fragmanı heyecanla bekliyordu. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. İşte ilk detaylar!

Üçüncü sezonun başlangıcını bomba sahneleriyle gerçekleştiren Kırgın Çiçekler en son 92. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Songül ve Güney ilişkisindeki krizin devam ettiği son bölüme Kader’in bıçaklandığı sahne damga vurdu. Hem Kader’den hem de Meral’den kurtulmak isteyen Ejder korkunç bir plan yaptı. Peki yeni bölümde Kader ölecek mi? Meral cezaevine mi girecek? İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve ipuçları!

Haberin Devamı



Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Kader’i bıçaklayan Ejder, bütün suçu Meral’in üstüne atar. Bütün deliller de onun suçlu olduğunu göstermektedir. Tek şüpheli olarak tutuklanan Meral, ne olduğunu anlamaya çalışırken; bıçaklanan Kader, götürüldüğü yerde hayat savaşı vermektedir.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Kavga eden Songül ve Güney ayrı yaşamaya başlarlar. Songül, Harika ve Güney'in gece beraber vakit geçirdiğini öğrenir. İlişkileri ayrılık noktasına gelir. Nazan'a çok büyük bir miras kalır. Evde bayram havası eser. Ali ve Feride yeni bir olayın peşine düşerler. Kader ve Meral büyük bir kavgaya tutuşur. Sadri, Kader'in gerçek torunu olduğunu öğrenir. Mirası kaptırmak istemeyen Ejder ve Macide korkunç bir plan yaparlar.

 

BAKMADAN GEÇME!