Kırgın Çiçekler son bölüm ardından yeni fragman: Kader'i kaybettik

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler son bölüm ardından yeni fragman: Kaderi kaybettik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 10:51

Kırgın Çiçekler dün akşam yayınlanan son bölümüyle şaşırtıcı gelişmeleri ekrana taşıdı. Pazartesi akşamlarının duygu yüklü dizisi Kırgın Çiçekler'İn son bölüm finaline Harika'nın geçirdiği kaza damga vurdu. Öte yandan Meral'in akıbeti merak konusu oldu. Son bölümün hemen ardından yeni fragman da geldi. İşte Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Kırgın Çiçekler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Eylül, kavga eden Songül ve Güney'i barıştırmak için plan yaptı. Ali ve Eylül giderek yakınlaştı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Eylül, kavga eden Songül ve Güney'i barıştırmak için plan yapar. Ali ve Eylül giderek yakınlaşır. Cemre zor günlerinde Serkan'ı hiç yalnız bırakmaz. Ejder, Kader'i yok edip suçu Meral'e atar. Üstü başı kan içinde uyanan Meral, kendini savunamaz ve tutuklanır. Kızlar olayı öğrenince şoka girer. Herkes Kader'e ne olduğunu merak ederken Harika gerçeği öğrenir ve Ejder'i tehdit eder. Yakalanma korkusuna kapılan Ejder, Harika'nın peşine düşer.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Kavga eden Songül ve Güney ayrı yaşamaya başlarlar. Songül, Harika ve Güney'in gece beraber vakit geçirdiğini öğrenir. İlişkileri ayrılık noktasına gelir. Nazan'a çok büyük bir miras kalır. Evde bayram havası eser. Ali ve Feride yeni bir olayın peşine düşerler. Kader ve Meral büyük bir kavgaya tutuşur. Sadri, Kader'in gerçek torunu olduğunu öğrenir. Mirası kaptırmak istemeyen Ejder ve Macide korkunç bir plan yaparlar.

BAKMADAN GEÇME!