Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında gözyaşlarına boğan mektup

Güncelleme Tarihi:

Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında gözyaşlarına boğan mektup
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 09:25

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölüm fragmanındakiler sahneler yine çok konuşulacak gelişmelerin sinyalini verdi. Bu akşam ekrana gelecek olan Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanına Songül'ün aldığı karar damga vurdu. Babasının hayatını kurtarmak için kendisinden vazgeçen Songül, önce Güney'i ardından kızları terk ediyor. Bıraktığı mektup herkesi gözyaşlarına boğuyor. İşte, Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları!

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanı Songül ve Sadullah'ın verdiği kararlar ile çok tartışılacak. Aile hasretiyle büyümüş Songül'ün babasıyla kavuşmasının ardından gündeme gelen kan davası olayı, genç kızın hayatını mahvedecektir. Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında kan davası nedeniyle davalının oğluyla evlenmesi talep edilen Songül bunu kabullenememiştir. Kendisini bu durum nedeniyle suçlayan Sadullah ise intihar yolu seçmiştir. Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanı ile fırtınalar estirmeye hazırlanıyor.

Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanıyla yine hüzne boğdu. Pazartesi günlerinin dram yüklü dizisi Kırgın Çiçekler 59. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin bu haftaki bölümüne babası için hiç tanımadığı bir adamla evlenmeye razı olan Songül’ün verdiği karar damga vuracak. Yarın akşam ekrana gelecek olan bölümde Songül, babasını kurtarmak için evliliğe razı oluyor. Songül’ün giderken bıraktığı mektup kızları alt üst ediyor. Babasının kendisi için canından bile vazgeçmesi Songül’ü derinden etkiliyor. Önce Güney’i ardından İstanbul’u terk eden Songül’ün veda mektubu ise Kırgın Çiçekler’in yeni bölümünde duygusal anlar yaşanmasına neden oluyor. Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanı ve detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sadullah kendi suçunun cezasını kızına yüklememek için intihara kalkışır. Babasının kendisini öldürmeye kalkması karşısında çok üzülen Songül, çaresizce evliliğe razı olur. ve Güney’den ayrılır. Yaşanılanlar haberi olmayan Güney, terk edilince büyük üzüntü yaşar. Öte yandan Kader ve Meral, Cemre'den habersiz onun çizimlerini moda yarışmasına gönderir. Banu ve Mesude beraber iş kurmaya karar verir. Önce Güney’i ardından İstanbul’u terk eden Songül, gizlice yurttan ayrılırken arkasından bir mektup bırakarak arkadaşlarını hüzne boğar.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Defne'nin söylediklerine inanan Songül, babasına hesap sordu. Yıllar sonra babasıyla yüzleşen Songül’e en büyük destek, sevgilisiGüney’den geldi. Öte yandan Kemal'in oyununu çözen Nazan, Sadullah ile karşılaşınca büyük bir şok yaşadı. Haksız yere suçlanan Sadullah, Kemal'in kapısına dayandı. Feride, Özlem'den kurtulmanın yollarını ararken Toprak ve Özlem'in samimiyeti Feride'nin kıskançlık krizi yaşamasına neden oldu. Eylül'ün halası Mesude'nin evine gelerek çok önemli bir haber verdi. Mesude ve Eylül arasında ipler gerildi.

Haberin Devamı

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNİN OYUNCULARI

Özgür Çevik
Toprak

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar
Feride

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz
Eylül

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Haberin Devamı

Gökçe Akyıldız
Songül

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan
Cemre

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak
Kader

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede

Aleyna Solaker
Meral

16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

BAKMADAN GEÇME!