Kiralık Aşk 64. bölüm yeni fragmanında sesiyle büyülüyor! Final iddiaları doğru mu?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 64. bölüm yeni fragmanında sesiyle büyülüyor Final iddiaları doğru mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 09:24

Ocak ayında final yapacağı iddia edilen Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanıyla sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Cuma akşamlarının romantik dizisi Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanında Ömer'in baş dönmeleri devam ediyor. Her şeye rağmen onun yanında olan Defne ise onu sesiyle iyi etmeye çalışıyor. İşte, Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanları ve final iddialarına yanıt!

Haberin Devamı

Final iddialarıyla gündeme gelen Kiralık Aşk’ın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünden görüntüler geldi. Romantizm dozu yüksek sahneleriyle eski Türk filmlerini anımsatan Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanında Ömer'in sorunu git gide büyürken, Defne onu sesiyle iyi etmeye çalışıyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanıyor? İşte, Kiralık Aşk 64. bölüm fragmanları ve final iddialarına yanıt!

Kiralık Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanları dizinin takipçilerini fazla bekletmeden yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde final yapacağı iddialarıyla gündeme gelen ve Ocak ayında ekranlara veda edeceği söylenen dizinin 64. bölümü cuma akşamı izleyicileriyle buluşacak. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı dizinin yeni fragmanları sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini verdi. Ömer’in baş dönmeleri devam ediyor, Elçin Sangu’nun canlandırdığı Defne, sevdiği adamı sesiyle iyileştirmeye çalışıyor. 

Haberin Devamı

Yeni bölümde baş dönmeleri devam eden Ömer, Defne ile artık sevgiliden de öte bir ilişki içerisine girer. Yaşadıkları her şey onları birbirine daha çok yaklaştırır. Ömer'in sorunu git gide büyürken, Defne her an onun yanında olabilmek için kendi hayatını bile geri plana atar… Her şeye rağmen aşkın büyüsü çok güzeldir. Oyunlarına şirkette devam eden Neriman, Koriş'le ortaklık kurup, ortalığa fitne fesat saçmaya, işleri karmakarışık etmeye başlar. Şirkettekilere kan kusturan Koriş, İso bebeğe git gide bağlanmıştır. Ona yeni kıyafetler alır, birlikte gezip tozmak, zaman geçirmek ister. Fakat Nihan'dan bunun iznini almak kolay olmaz. Öte yandan Defne'nin hayatında erteleyip durduğu, geriye atmaya çalıştığı kriz nihayet patlak verir. Ömer'le Defne'nin günden güne sevgili, sırdaş ve neredeyse suç ortağı olduğu Kiralık Aşk’ın bu haftaki finali ise çarpıcı bir şekilde son bulacak.

FİNAL YAPACAK MI?

Ekranlarda ikinci sezonunu sürdüren Kiralık Aşk'ın ocak ayında final yapacağı haberleri, dizinin takipçileri arasında adeta kaos yarattı. Soruların çoğalması ve tepkilerin artması üzerine dizinin yapımcı şirketi Ortaks Yapım’dan açıklama geldi. Dizinin final tarihinin henüz netleşmediğinin belirten yapım şirketi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi "Geçen sene Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kısa zamanda çok sevilen Kiralık Aşk isimli dizimizin yeni sezonuna başlarken, kanalımızla yapmış olduğumuz görüşmeler ile hikayemizin yolculuğunun nerede ve ne şekilde finalize olacağını tasarlamıştık."•Stratejik planlamamıza göre; hikayemizi birlikte kararlaştırdığımız doğrultuda adım adım ilerletiyoruz ancak final tarihimizi henüz kesinleştirmedik. Dizimizin çekimleri son hızla ve çok keyifli bir şekilde devam etmektedir. Final tarihimiz belirlendiğinde konuyla ilgili duyuru tarafımızca yapılacaktır."

BAKMADAN GEÇME!