Kiralık Aşk 59. bölüm fragmanında Defne'den şaşırtan istek

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 59. bölüm fragmanında Defneden şaşırtan istek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 10:01

Kiralık Aşk 59. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son yaşananlar ardından büyük bir merakla beklenen Kiralık Aşk'ın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Ömer ve Defne cephesinde sürpriz bir gelişme var. İkilinin arasında yeniden romantik rüzgarlar esiyor. Peki bu romantizm ne kadar sürecek? Kiralık Aşk 59. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde!

Haberin Devamı

Kiralık Aşk heyecanı 59. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. "İkinci Şans" sloganıyla ikinci sezonunda izleyicilerinin dikkatini çekmeyi başaran Kiralık Aşk'ın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Ömer ve Defne cephesinde beklenen oluyor, ikili uzun bir zaman sonra yeniden yakınlaşıyor. Peki ikilinin mutluluğu ne kadar sürecek? Pamir'i ziyarete gelen esrarengiz kadın kim? Kiralık Aşk 59. bölüm fragmanı ve sürpriz detaylar haberimizde!

Aralarındaki sorunları çözmeye başlayan Defne ve Ömer artık kartlarını açık oynamaya karar verir. Artık ilişkilerinde bir engel yok gibidir ama Defne’nin istekleri, Ömer’in ise vetoları bitmez. Birbirlerine tatlı atışmalarda bulunan ikili her şeye rağmen bulutların üzerindedir. Diğer yanda Pamir, Ömer ve Defne üçgeninde her şey belirsizliğini korumaktadır. Hala bir kazananın olmamasından muzdarip olan Pamir iş hayatında da bunalmaya başlamıştır. Üstelik sürpriz bir ziyaretle birlikte içerisinde bulunduğu durum iyice karmaşıklaşır. Ancak tek sürpriz Pamir’e değildir, Ömer’de Hulusi dedenin ziyaretiyle sarsılır. Çünkü ziyaretin amacı hayati meselelerdir ve ziyaretin sonrasında Ömer’in kafasında pek çok soru işareti belirecektir. Kiralık Aşk 59. bölümde dikkat çeken detaylardan biri de Ömer’in arayışları olacak.

Haberin Devamı

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kiralık Aşk 58. bölümünde Ömer’in aklına bir anda gelen ipucu, olayların akışını değiştirdi. İkinci bir şans için çalışan Ömer İplikçi ve bazı istekleri olan Defne için artık hesaplaşma vakti gelmişti! Artık baş başa kaldılar ve kaçacak hiçbir yerleri yoktu. Bu esnada Defne öyle bir anda tüm cesaretiyle Ömer’in karşısına öyle bir dikildi ki, hem izleyenler hem de Ömer soluksuz kaldı. Pamir’in ise vazgeçmeye niyeti yoktu. Defne’yi Ömer’e kaptırmamak için türlü planlar yapan Pamir, silahlarını kuşandı. Kiralık Aşk’ın renkli ismş Koray ise Ömer’le barışmak ve tekrar Passionis ailesine katılmak için türlü oyunlar içerisindeydi. Ömer’in döndüğünü öğrenen Hulusi, Neriman ve Necmi’ye yepyeni bir görev verdi.

BAKMADAN GEÇME!