Kertenkele 'Yeniden Doğuş' son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele Yeniden Doğuş son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 10:46

Kertenkele 'Yeniden Doğuş' yayınlanan son bölümüyle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşattı. Sevilen dizinin yayınlanan fragmanında bu akşamki bölümün heyecanlı geçeceğinin sinyali verilmişti. Dizinin son bölümünde yaşananlar diziye damgasını vurdu. Son bölümde Akıncı'nın kimliği ortaya çıktı ve Hicabi'de şüpheleri üstüne çekti. Peki, sevilen dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kertenkele Yeniden Doğus dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı heyecan seviyesi yüksek bir bölümün ekranlara geleceğinin sinyalini verdi. Dizinin son bölümünde Akıncı'nın kimliği ortaya çıkıyor. Ayrıca Hicabi'de şüpheleri üstüne çekiyor.. Peki Kertenkele 'Yeniden Doğuş' yeni bölümde başka neler yaşandı? Dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

Kertenkele 'Yeniden doğuş' yeni bölümde; Akıncı'nın kimliğini öğrenen Murat, bu bilgiyi Yılmaz'dan saklamak için her şeyi yapacaktır. Ancak Yılmaz, Hicabi'den şüphelenmeye başlamıştır.

Hicabi ise Murat'ın Akıncı olduğunu bildiğinden şüphelenmektedir. Öte yandan Zeynep ve Murat beraber vakit geçirdikçe geçmişlerindeki anılarını hatırlamaktadırlar. Bu durum karşısında ikisinin de kafası karışır. Baba Kadir sonunda Hicabi'ye aileni getir ve Gizem'i benden isteyin der.

Haberin Devamı

Yılmaz, Akıncı'nın peşindeyken Gizem ve Hicabi evlenebilecekler midir? Yılmaz, Akıncı'nın kimliğini deşifre etmeye kararlıdır. Murat ise Hicabi'yi korumaya kararlıdır.

DİZİNİN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Kertenkele'nin bir önceki bölümünde yaşananlar; Murat, Zeynep'in hayatını kurtarabilmek için ölümle yüz yüze gelmiştir. Zeynep ise Murat'a karşı kendini borçlu hissetmektedir ve Murat'ın iyileşme sürecinde Murat'a yoğun ilgi gösterir. Bu süreç ikiliyi yakınlaştıracaktır. Ancak, Zeynep'i Murat'tan kıskanan Yılmaz'ın ikiliyi baş başa bırakmaya hiç niyeti yoktur. Öte yandan Ateş, Akıncı'nın yüzünü görmüştür ancak yoğun bakımdadır. Yılmaz, Ateş'i konuşturup Akıncı'nın kimliğini öğrenmek istemektedir.

Öte yandan Ayla ve Asiye birlik olup Gizem'le Hicabi'yi ayırmak için harekete geçerler. Gizem ve Hicabi'yi zorlu bir süreç beklemektedir. Murat'ın, Kertenkele olduğundan şüphelenen Şevket ise Kertenkele'yi takip etmeye başlar. Ateş sonunda yoğun bakımdan çıkar. Yılmaz ve Murat, Akıncı'nın kim olduğunu öğrenmek için hastaneye gelirler. Akıncı'nın kimliği deşifre olmak üzeredir...

Haberin Devamı

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi…

 

BAKMADAN GEÇME!