Kertenkele ' Yeniden doğuş' yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele  Yeniden doğuş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2016 10:14

Kertenkele ' Yeniden doğuş' son bölümünde eğlence ve aksiyon yine arka arkaya yaşandı. Dizinin dün akşam ekrana gelen son bölümüne Zehra'nın ortaya çıkışı damga vurdu. Olaylı final sahnesiyle ekrana kilitleyen Kertenkele 'nin yeni bölümünde yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu? Peki, Kertenkele ' Yeniden doğuş' yeni bölümünden ipuçları vermesi beklenen 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kertenkele ' Yeniden doğuş' dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kertenkele son bölümüyle dün akşam ekranlardaydı. Sevilen dizinin son bölümünde birbirinden ilginç dakikalar yaşandı. Murat, Zehra'yı tek başına bulamayacağını anladığında Akıncı'nın kim olduğunu teşkilata söyleyip söylememe konusunda kararsızlık yaşadı. Zehra'nın ortaya çıkması ise herkesi şok etti. Olaylı son bölüm ardından ise dizinin yeni fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Kertenkele ' Yeniden doğuş' 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve son bölümde yaşananlar!

Kertenkele ' Yeniden doğuş' yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Murat, Zehra'yı aramaya başlamıştır ancak Zehra'nın kim olduğu konusunda hiçbir bilgiye sahip değildir. Zeynep ise Murat'ın Zehra Şanlı'yı aradığını öğrenmiş ve Murat'a karşı temkinli davranmaktadır. Öte yandan hafızasını kaybeden Kara Kemal sadece Bıçkın Adnan'ı hatırlamaktadır. Bunun üzerine Melis tekrar Bıçkın Adnan kılığına girip Kemal'e anılarını hatırlatmak için harekete geçer. Hicabi ile Gizem'in ise nişan hazırlıkları başlamıştır ve çok mutludurlar. Murat Zehra'yı tek başına bulamayacağını anladığında Akıncı'nın kim olduğunu teşkilata söyleyecek midir?

KERTENKELE SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hicabi karakolda yaşananlardan sonra Murat'ın neden kendisine yardım ettiğini sorgulamaya başlar. Murat onun Akıncı olduğunu bilmekte midir? Bu sırada Emniyet müdürü Murat'a gizli bir görev verir. Yaşanan yanlış anlaşılmalar sonucunda Zeynep ve Murat, karı koca gibi oynamak zorunda kalırlar. Bu durum karşısında Yılmaz kıskançlık krizine girecektir. Yılmaz ve Didem'in, Murat ve Zeynep'i yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktur. Hicabi'nin, ailesini Gizem'i istemeye ikna etmesi gerekmektedir. Bunu duyan Deli Kenan, bütün mahalleyi seferber eder ve Hicabi'nin ailesini ikna çalışmaları başlar. Ancak Asiye ve Sami'nin inadını kırmaları zor gözükmektedir. Öte yandan Murat, onu şoke edecek bir bilgiye ulaşır.

BAKMADAN GEÇME!