Kelebekler filmi nerede çekildi? İşte Kelebekler filmi oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Kelebekler filmi nerede çekildi İşte Kelebekler filmi oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2021 15:37

Kelebekler filmi oyuncuları ve konusu dikkat çekiyor. Bu akşam televizyon ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıkacak olan Kelebekler filminin çekimleri Muğla’da gerçekleşmiş. Peki, Kelebekler filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Haberin Devamı

Kelebekler filmi bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Kelebekler filminin oyuncuları arasında Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Serkan Keskin gibi isimler bulunuyor.

KELEBEKLER FİLMİ KONUSU

Üç kardeşin yolları yıllar önce ayrılmıştır. Aradan geçen 30 yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır. Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve nedenini bilmedikleri bir yolculuğa çıkar. Üç kardeş köye gittiklerinde ise babalarının öldüğünü öğrenirler. Babaları, köyün acayipliklerinden biri olan kelebeklerin gelişinde gömülmeyi vasiyet etmiştir. Birbirlerini çok az tanıyan kardeşler köyde kaldıkları süre boyunca yaşadıkları olaylarla kendilerini, birbirlerini ve babalarının kim olduğunu anlamaya çalışır.

Haberin Devamı

KELEBEKLER FİLMİ OYUNCULARI

Kelebekler filmi oyuncuları arasında Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola, Ercan Kesal gibi isimler yer alıyor.

KELEBEKLER FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Hasanlar Köyü’nde çekilmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!