Kaymakam Fatih Keskin’den “Vatan” için ağlatan sözler…

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Fatih Keskin’den “Vatan” için ağlatan sözler…
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 16:52

Bu vatan; yiğitlere cennet kokusu, hainlere cehennem korkusudur. Geçtiğimiz akşam Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşan İsimsizler’de yine duygusal anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Kaymakam Fatih’in geçmişinde JÖAK ( Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı) ekibinde olduğunu gösteren flashback sahneleri ile başlayan bölüm, daha ilk dakikalarda izleyiciyi etkisi altına aldı.

Ülke bölücüleri yok etmek için çıktıkları operasyon öncesi “Vatan”ı yürek dağlayan cümleler ile anlatan Kaymakam Fatih, Vatan nedir? Memleketine varır varmaz ta ciğerlerine çektiğin o ilk nefestir. Ana kokusudur vatan; her çalan telefona yüreği ağzında koşan anaların kokusudur. Görevden dönmeni bekleyen yârinin, ilk kez baba deyişini duyamadığın evladının kokusudur. Bayram sabahları öptüğün ellerin, yağmurla ıslanan toprağın kokusudur. Ramazan’da kuyrukta bekleyip aldığın pidenin kokusudur vatan. İnce belli bir bardaktan yükselen çayın kokusudur.
Sonra bir yetimin ufacık elleriyle şehitliğe diktiği çiçeğin kokusudur. İnsanlar son nefeslerini rahat yataklarında verebilsin diye kendi nefesinden, kendi nefsinden geçen delikanlıların kokusudur. Şehit bedenlerinde açılan yaralardan yükselen o kutlu gül kokusudur vatan. Er meydanında barut kokusudur. Bu vatan; yiğitlere cennet kokusu, hainlere cehennem korkusudur. Bizim memleket; baştan sona Mehmet, baştan sona peygamber ordusudur.” sözleri ile pazartesi gecesine damga vurdu.

Haberin Devamı

Sosyal medyada da çokça konuşulan Kaymakam Fatih Keskin’in yüreğinden dökülen sözler izleyiciyi derinden etkiledi.

Vatan için kendinden vazgeçenler; İsimsizler her pazartesi saat 20.00’de Kanal D’de!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!