Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? Kasaba Doktoru son bölümde neler oldu? Kasaba Doktoru 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman Kasaba Doktoru son bölümde neler oldu Kasaba Doktoru 12. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2022 13:00

Her hafta Cuma akşamı TRT 1'de yayınlanan Kasaba Doktoru. 11. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Ozan Akbaba, Vildan Atasever, Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı dizi ilgiyle takip ediliyor. Peki Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? Kasaba Doktoru son bölümde neler oldu? Kasaba Doktoru 12.bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Kasaba Doktoru, son olarak 17 Haziran Cuma akşamı 11. bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümde acilde yaşanan Mers paniği tüm planları etkiler, Mine ve Ömer karantinaya girmek zorunda kalır. Konu ve oyunucu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yeni bölümü de merakla bekleniyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

KASABA DOKTORU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan ve ekibi, Erol’un ameliyatı ile ilgili çalışmalara devam ederken acilde yaşanan Mers paniği tüm planları alt üst eder. Hakan ve Leyla dışarıda kalırken, Mine ve Ömer karantinaya girmek zorunda kalır. Leyla, Erol’un ameliyatında asistan olma şansını riske atarak Ömer’i tedavi etmek için acile girer. Bu sırada Yalçın ve ekibi de boş durmamaktadır. Yalçın, Erol dahil olmak üzere herkesi büyük bir sıkıntıya sokacak planını devreye sokar.

Haberin Devamı

KASABA DOKTORU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

İlgiyle takip edilen Kasaba Doktoru'nun yeni bölümü 24 Haziran Cuma günü, saat 20:00'de TRT 1'de yayınlanacak.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yeni bölümü merakla beklenen dizinin 12. bölüm fragmanı da yayınlandı.

BAKMADAN GEÇME!