Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? Kasaba Doktoru 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman Kasaba Doktoru 7. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2022 12:01

Kasaba Doktoru yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. TRT1'de yayınlanan dizi Cuma akşamları seyirciyle buluşuyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizi en son 6.bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünü izleyenler yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Peki Kasaba Doktoru yeni bölüm ne zaman? Kasaba Doktoru 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Haberin Devamı

Kasaba Doktoru dizisi her hafta Cuma günü TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. En son 6.bölümü ile ekranlara gelen dizinin gelecek bölümünde neler olacağı merak konusu.

KASABA DOKTORU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Kasaba Doktoru'nun yeni bölümü 20 Mayıs Cuma günü yayınlanacak.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizinin 7. bölüm fragmanı da yayınlandı.

KASABA DOKTORU YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KASABA DOKTORU DİZİSİ OYUNCULARI

Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları arasında Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Haberin Devamı

KASABA DOKTORU DİZİSİ KONUSU

Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan’ın (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananlar ele alınıyor. Hakan Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne seriliyor.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!