Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Kardeşlerim yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor Kardeşlerim yeni sezon tarihi belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2022 14:55

Kardeşlerim dizinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelen dizinin 3. sezonu da heyecanla bekleniyor. İlgiyle takip edilen dizi, dört kardeşin anne ve babalarını kaybetmelerinin ardından hayatın acı gerçeklerine karşı durduğu iç burkan ancak bir o kadar da sevgi dolu hayat hikayelerini ekrana taşıyor. Peki Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Kardeşlerim yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte konuyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Kardeşlerim dizisi 3. sezonun ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un Avrupa Yakasındaki Fatih semti ve yakın çevresinde gerçekleştiriliyor. Konusuyla dikkat çeken dizide Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi isimler başrolleri paylaşıyor.

KARDEŞLERİM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlgiyle takip edilen Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Her hafta Cumartesi akşamları ATV'de ekranlara gelen dizinin yeni sezon çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Ancak yayın tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

KARDEŞLERİM KONUSU

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getiriyor. Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.

BAKMADAN GEÇME!