Kapıcılar Kralı nerede ve ne zaman çekildi? Kapıcılar Kralı'nın oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Kapıcılar Kralı nerede ve ne zaman çekildi Kapıcılar Kralının oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2020 20:57

Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Kapıcılar Kralı televizyonda bir kez daha sinema severlerle buluşuyor. İstanbul'un bir apartman dairesinde yaşananları ve kapıcı Seyit'in başına gelenleri anlatan eğlenceli filde Kemal Sunal başrolde yer alıyor. Filmin yayınlanmasıyla beraber oyuncu kadrosu ve konusu da merak konusu oldu. Peki, Kapıcılar Kralı nerede ve ne zaman çekildi? Kapıcılar Kralı'nın oyuncuları kimler? işte, o konuyla ilgili ayrıntılar...

Haberin Devamı

Türk sinemasının efsane aktörü Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi Kapıcılar Kralı, bugün bile gülerken kahkahalara boğuyor. Kapıcı Seyit'in her biri birbirinden farklı, tuhaf ve zorlukları olan tüm daire sakinleri ile hikayesinin anlatıldığı filmin hangi tarihte ve nerede çekildiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Öte yandan filmin oyuncu kadrosu da araştırılan konular arasında. Peki, Kapıcılar Kralı ne zaman ve nerede çekildi? Kapıcılar Kralı'nın oyuncuları kimler?

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Kapıcılar Kralı televizyonda izleyici ile buluşuyor. İstanbul'un bir apartman dairesinde yaşananları mizahi bir biçimde ele alan filmde pek çok usta isim de yer alıyor. 1976 yılı yapımı olan Kapıcılar Kralı, bir kez daha televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. İşte, Kapıcılar Kralı hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Zeki Ökten'in oturduğu, Türk sinemasının efsane filmlerinden olan Kapıcılar Kralı izleyenleri gülmeye doyuracak. Kemal Sunal'ın baş rolünde olduğu film Beyoğlu Cihangir'de çekilmiştir.

Kapıcı Seyit'in başına gelenleri ele alan filmin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Sevil Üstekin, Bilge Zobu, Can Kolukısa, Güner Sümer, Şevket Altuğ, Feridun Çölgeçen, Özcan Özgür, Mine Zeren, Yüksel Gözen, Ekrem Dümer, Hikmet Gül, Güler Ökten, Fatoş Tez, Gülten Ceylan gibi isimler yer alıyor.Kapıcı Seyit'in başına gelenleri ele alan filmin oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Sevil Üstekin, Bilge Zobu, Can Kolukısa, Güner Sümer, Şevket Altuğ, Feridun Çölgeçen, Özcan Özgür, Mine Zeren, Yüksel Gözen, Ekrem Dümer, Hikmet Gül, Güler Ökten, Fatoş Tez, Gülten Ceylan gibi isimler yer alıyor.

KAPICILAR KRALI FİLMİNİN KONUSU NE?

Film, bir kapıcının apartman sakinleriyle yaşadıklarını anlatmaktadır. Seyyit, ailesiyle birlikte bir apartmanda kapıcılık yapmaktadır. Seyyit bütün gün apartmandakilerin ihtiyaçları için koşturur. Bu koşuşturma sırasında apartman sakinlerinin sırlarını öğrenir ve bunları kendi menfaati için kullanır. Eski apartman yöneticisi Fehmi ile arası iyi olan Seyyit, Fehmi’nin yerine emekli Albay Zafer seçilince zor durumda kalır. Bu arada apartmana kiracı olarak gelen bir çiftin amacı yaşlı ve zengin Übeyit’i soymaktır. Evin anahtarına ihtiyacı olan hırsızlar bu işi gerçekleştirmek için Seyyit’i kandırmaya karar verirler.

BAKMADAN GEÇME!