Kanal D yayın akışı: TEGV canlı yayını saat kaçta? Kimler şarkı söyleyecek?

Güncelleme Tarihi:

Kanal D yayın akışı: TEGV canlı yayını saat kaçta Kimler şarkı söyleyecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 12:45

Kanal D yayın akışında TEGV sürprizi dikkat çekti. Ünlü isimler, ülkemizin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’e destek için sahneye çıkacak. Peki TEGV canlı yayını saat kaçta? Kimler şarkı söyleyecek?

Haberin Devamı

1995 yılında Suna Kıraç ve Semahat Arsel tarafından kurulan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek sağlayabilmek için 17 Aralık Pazar gecesi Kanal D ekranlarında Türkiye’nin en sevilen yüzlerini bir araya getirecek. Kanal D’nin katkılarıyla saat 23.00’de canlı yayınlanacak olan bu sosyal sorumluluk gecesinde, gönderilecek SMS ve bağışlarla binlerce çocuğumuza eğitim desteği verilmesi hedefleniyor.

Sunuculuğunu Cem Davran ile Deniz Çakır’ın gerçekleştireceği TEGV canlı yayınında; Ayça Bingöl, Ayta Sözeri, Birce Akalay, Can Gox, Celil Nalçakan, Demet Evgar, Erkan Kolçak Köstendil, Evrim Alasya, Güven Murat Akpınar, Kanbolat Görkem Aslan, Miray Daner, Olgun Şimşek, Salih Bademci, Selim Bayraktar, Selin Şekerci, Serkan Keskin, Şebnem Hassanisoughi ve Zara katılacak. Proje tasarım ve koordinatörlüğünü Nice Bogdanovich’in yaptığı gecede sanatçılar, Sabri Tuluğ Tırpan yönetimindeki orkestra eşliğinde sevilen şarkıları seslendirecekler.

Haberin Devamı

TEGV'İN AMACI

TEGV’in amacı; İlköğretim çağı çocuklarımızın Cumhuriyetimizin temel ilke ve değerlerine bağlı, akılcı, sağduyulu, özgüven sahibi, düşünen, sorgulayan, kendi iç yaratıcılığını harekete geçirebilen, barışçı, farklı düşünce ve inançlara saygılı, insan ilişkilerinde cinsiyet, ırk, din, dil farkı gözetmeyen bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunacak eğitim programları ile etkinlikler oluşturmak ve uygulamaktır.

TEGV, oluşturduğu özgün eğitim programlarını ülke sathında kurduğu Eğitim Parkları, Öğrenim Birimleri, Ateşböceği Öğrenim Birimleri ve ‘Sosyal Etkinliklere Destek Protokolü’ kapsamında ilköğretim okullarında, gönüllüleri aracılığı ile hayata geçirir.

BAKMADAN GEÇME!