Kanal D ekranlarında ilk kez yayınlanacak! Bebek Geliyorum Demez filminin oyuncuları kimler ve konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

Kanal D ekranlarında ilk kez yayınlanacak Bebek Geliyorum Demez filminin oyuncuları kimler ve konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2020 20:19

2018 yılında vizyona giren yönetmen koltuğunda Hakan Cigaoğlu’nun oturduğu Bebek Geliyorum Demez filmi Kanal D'de ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Beste ve Alper çiftinin bebek haberi almasıyla hayatlarında başlayan değişimin eğlenceli olarak ele alındığı filmin oyuncu kadrosu ve konusu dikkat çekiyor. Peki, Bebek Geliyorum Demez filminin oyuncuları kimler ve konusu ne? İşte, filmle ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Bebek Geliyorum Demez filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Komedi türündeki film TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Peki, Bebek Geliyorum Demez filminin oyuncuları kimler? İşte Kanal D ekranlarının sinema kuşağında yer alan Bebek Geliyorum Demez filminin oyuncuları ve konusu …

Yönetmen koltuğunda Hakan Cigaoğlu’nun oturduğu romantik komedi türündeki film Bebek Geliyorum Demez 2018 yılında vizyona girdi. Genç bir kadının aniden hamile kalmasıyla gelişen olayları anlatan Bebek Geliyorum Demez’in oyuncu kadrosunda Başak Parlak, Ali İl, Cezmi Baskın, Seray Gözler, Sema Atalay, Mehmet Ali Kaptanlar ve Feride Çetin yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Kurumsal hayattan kurtulup başarılı bir yazar olmak isteyen Beste, hiç beklemediği bir anda hamile olduğunu öğrenir. Bu küçük sürpriz sadece Beste ve Alper’in değil, takıntılı ailelerinin ve birbirinden garip arkadaşlarının da hayatlarını etkileyecektir. Beste bir yandan mide bulantıları, hormon atakları, uyku basmalarıyla dolu hamilelik serüveniyle baş ederken bir yandan hayallerine kavuşabilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!