Kalp Yarası 5. son bölüme Baha'nın Antakya'ya gelişi damga vurdu... İşte Kalp Yarası son bölüm ve yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Kalp Yarası 5. son bölüme Bahanın Antakyaya gelişi damga vurdu... İşte Kalp Yarası son bölüm ve yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2021 02:12

Kalp Yarası 5. bölüm full izle ekranı internet platformundan yayınlandı. Her hafta pazartesi günleri ilgiyle izlenen Kalp Yarası'nın 2 Ağustos tarihli 5. son bölümünde Ayşe Kıskançlık duygusuyla bir türlü baş edemeyerek Ferit'e boşanmak istediğini söylerken Sinan'ın eski aşkı Ebru'nun Hatay'a dönmesi ortalığı karıştırırdı. Final anında ise Ferit'le buluşacakken yaralı halde Baha'nın Ayşe'nin karşısına çıkması haftaya damga vurdu. İşte, Kalp Yarası 5. son bölüm kesintisiz izleme ekranı ve 6. yeni bölüm fragmanından görüntüler.

Haberin Devamı

-Kalp Yarası son bölüm tek parça izleme ekranı yayınlandı. Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Kalp Yarası'nın 2 Ağustos tarihli 5. bölümünde nefes kesen anlar yaşandı. Sarhoş olup kendini kaybeden Hande'nin yaptığı konuşma dikkat çekti. Dizinin yayınlanan 6. yeni bölüm fragmanında ise Azade'nin Hande'ye attığı tokat şimdiden meraklı anlara neden oldu. Kalp Yarası 5. son bölümü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

KALP YARASI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KALP YARASI 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayşe, Ferit'e karşı saklamakta zorlandığı, kendine bile itiraf edemediği hisler içindedir. Kıskançlık duygusuyla bir türlü baş edemeyerek Ferit'e boşanmak istediğini söyler. Ferit ise soru sormamak konusunda söz verdiği Ayşe'nin hayatıyla ilgili kuşkular yaşamaktadır.

Haberin Devamı

Sinan'ın eski aşkı Ebru'nun Hatay'a dönmesi ortalığı karıştırır. Üstelik çocukları Müge ve Cenk'in arkadaşlığı nedeniyle iki eski aşık istemeseler de bir araya gelmek durumunda kalırlar. Ebru'nun dönüşü Leman'ı çıkmaz bir yola sokar.

Ferit'ten vazgeçmeyen Hande tehlikeli bir oyuna girişir. Hande'nin oyunu Sancakzade Konağı'na bomba gibi düşer. Diğer yanda Ayşe karşılıklı anlaşmayla başlayan evcilik oyununun gerçeğe dönüştüğünü fark eder. Ferit'in de Ayşe'ye karşı hisleri ağır basar. Ne var ki onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

KALP YARASI 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

BAKMADAN GEÇME!