Kalbimin Sultanı'ndaki Aleksandra Nikiforova kimdir ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Kalbimin Sultanındaki Aleksandra Nikiforova kimdir ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2018 20:46

Genç ve güzel oyuncu Aleksandra Nikiforova'nın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı bugünlerde en çok merak edilen konuların başında geliyor. Güzelliği ile hemen dikkatleri üzerine çeken genç oyuncunun aslen nereli olduğunu ve geçmişte hangi projelerde yer aldığını sorgulayan vatandaşlar, Aleksandra Nikiforova hakkında bilgi edinmek için internette araştırma yapıyor. Peki, Aleksandra Nikiforova kimdir ve nereli?

Haberin Devamı

Kalbimin Sultanı dizisinde canlandırdığı Anna karakteri sonrası kim olduğu merak edilen Aleksandra Nikiforova, küçük yaşlardan beri tiyatro ile iç içe olan bir isim. İşte, Kalbimin Sultanı'nda Anna rolünü oynayan Aleksandra Nikiforova hakkında merak edilen tüm soruların yanıtı...

ALEKSANDRA NİKİFOROVA KİMDİR?

Alexandra Nikiforova, 1993 yılında dünyaya geldi. 15 yaşından beri, Sevastopol tiyatrosunun tam teşekküllü bir oyuncusu oldu ve bir süre sonra özel bir tiyatronun grubuna katıldı.  İlk ciddi oyunculuk deneyimini de bir Rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirdi. 2010 yılında Sasha Nikiforov oyunculuk öğrencisi oldu. Ailesel nedenlerden dolayı Moskova'ya taşındı ve yüksek tiyatro okuluna transfer oldu. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı. Alexandra Nikiforova'nın eşi de sinema ile doğrudan bir ilişki içerisindedir.

Haberin Devamı

Genç yaşta bir kız çocuğu annesi olan Alexandra Nikiforova, Star TV’de yayınlanan Kalbimin Sultanı isimli Osmanlı dönemi dizisinde Anna rolüne hayat veriyor. Anna rolünün özellikleri ise şöyle; Anna, 20 yaşında ve görenin bir daha bakmak istediği güzellikte bir genç kızdır.

2. Mahmud’un çocuklarına Fransızca öğretmek için saraya çağırılır ve görevlendirilir. Sevgi dolu, kibar, özgürlüğüne düşkün, kültürlü, tarihe ve sanata ilgili , esprili bir kadındır. Heyecanlandığında çok konuşur ve sevimlilik düzeyinde sakarlıklar yapar.

Saray’da bu özellikleri O’nu 2. Mahmud’un gözünde diğer kadınlardan ayırır. Süse düşkün değildir ama bakımlıdır. Saf güzelliği onun diğer kadınlardan farklı olarak öne çıkmasına neden olur. Bu durum da sarayda, özellikle 2. Mahmud’un gözdesi olan Hoşyar Sultan ile yaşanacak irili ufaklı entrikalara sebep olacaktır. Anna her şeyin üstesinden gelebilecek cesarete, bilgiye sahip olsa da kalbine söz geçirebilecek midir? Bunu kendi dahi bilemez.

BAKMADAN GEÇME!