Kalbimin Sultanı dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kalbimin Sultanı dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2018 23:14

Kalbimin Sultanı dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Anna, Babasına kendisini affetmesini, muhbir olduğunu ve her şeyi Sultan Mahmud’a itiraf edeceğini yazdığı mektubu kaybetti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kalbimin Sultanı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kalbimin Sultanı dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Aksaf Arif ölmüş, son nefesinde Fettah Ağa’nın adını vermişti. Her yerde aranan Fettah Ağa, ölmediğinden habersiz Esma Sultan ve Halet Efendi için büyük bir tehlikeydi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kalbimin Sultanı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalbimin Sultanı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Anna, Babasına kendisini affetmesini, muhbir olduğunu ve her şeyi Sultan Mahmud’a itiraf edeceğini yazdığı mektubu kaybetmiştir. Hoşyar Sultan, Anna’nın gizemini ortaya çıkartmakla kalmayıp saraydan da gitmesi için bu gizlenmiş mektupta ne yazdığını öğrenmeye kararlıdır. Sultan Mahmud’a olan duygularından kaçınmaya çalışan Anna, mektubun ortaya çıkması halinde herşeyin altüst olacağının farkındadır.

Aksaf Arif ölmüş, son nefesinde Fettah Ağa’nın adını vermiştir. Heryerde aranan Fettah Ağa, ölmediğinden habersiz Esma Sultan ve Halet Efendi için büyük bir tehlikedir. Namık Paşa ise tüm bunlardan habersiz, “artık seni istemiyorum” diyen Esma Sultan’ı tekrar kazanmanın peşindedir.

Saliha Sultan, Civanmert’in evinde babasına bir oyun oynamaya karar verir ve Civanmert’e kim olduğunu hatırlamadığını söyler. Ama oynadığı oyun Saliha’yı başka bir serüvenin içine atacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!