Kalbimdeki Deniz yeni bölümde Salman'a şok

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz yeni bölümde Salmana şok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 16:26

Şirzat’ın Hülya’nın evine baskın yapacağından son anda haberdar olan Mirat ve Yosef, acı bir sonuca engel olamasalar da, Şirzat’ın kaçmasına engel olurlar. Polislerle girdiği çatışmada Şirzat’ın öldürüldüğünü öğrenen Salman’ı, cenazeyi teslim almaya geldiğinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. İşte Kalbimdeki Deniz 45. bölümde yaşanacaklar

Haberin Devamı

Yaşadığı şok nedeniyle Hülya’yı yalnız bırakamayan Nejat, Emine’yi kaybeder. Şebnem ise Diyar’ın Deniz’e iletilmek üzere bıraktığı mektubu ele geçirir. Yaşanan olaylar herkesi derinden sarsıp duygusal dengeleri değiştirirken, Şebnem Deniz’e büyük bir sürpriz yapar. Olanları öğrenen Alihan ise beklenmedik bir adım atar.

Kalbimdeki Deniz son bölümlerde neler yaşanmıştı?

Deniz’in yaktırdığı kafeteryada olduğunu ve onu Mirat’ın kurtardığını öğrenen Alihan, suçluluk ve kıskançlık duygularıyla kavrulur. Mustafa yaptığı hatadan dolayı Yosef’ten özür dileyerek, Ece’den bir şans daha kazanır. Fikriye kafeteryayı Turgut’un kundakladığını anlayarak kocasını sıkıştırır ve öğrendikleriyle şaşkınlık içinde kalır. Hülya’nın Ünal’la bir konuşmasını duyan Diyar, Hülya’yla ilgili bildiklerini Deniz’e söylemeye karar verir. Evden taşınmak için hüzünle toparlanan Deniz’e mucize gibi bir haber gelir. Figen’in yanlış anladığı bir konuda dolduruşa getirmesiyle, Mustafa bu kez daha büyük bir hata yapar ve Ece’yle ipler kopma noktasına gelir. Diyar ve Serdem için bütün engeller ortadan kalkar ve yurt dışına çıkmadan önce son gecelerinde sevdikleriyle bir araya gelerek duygusal anlar yaşarlar. Ne yazık ki hiç kimse Şirzat’ın iz sürerek Hülya’da kaldıklarını öğrendiğini bilmemektedir.

Haberin Devamı

Yosef’in gelişiyle çok mutlu olan Mirat, onun Deniz’e koyduğu mesafeye üzülür. Alihan Şebnem’le kızının yanında karşılaşmanın şokuyla sarsılırken, Hülya da her şeyin açığa çıkacağı korkusuyla Şebnem’le tartışarak ipleri koparır. Ama Ünal ve Şebnem yaptıkları numarayla bir taşla iki kuş vurarak, Hülya ve Alihan’ı tava getirirler. Diyar ve Serdem Özlem’in de yardımıyla resmi işlemlere başlayıp evlenirlerken; Şirzat Diyar’ın Miratların himayesinde olduğunu Civan’la da görüştüğünü öğrenir. Yosef’in Ece’yle hem evde hem okulda beraber olmasıyla iyice gerilen Mustafa, Figen’in yanlış anladığı bir durumu söylemesiyle, büyük bir hata yaparak, Ece’yle ilişkilerini riske atar. Turgut’un batışıyla deliye dönen Fikriye’nin boşanmaya kalkması, Turgut’u çılgınca bir şey yapmaya iter. Tanık olduğu bu durumu kullanan Alihan’ın attığı adım ise Deniz’in hayatını tehlikeye atacaktır.

Haberin Devamı

KALBİMDEKİ DENİZ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!