Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Mirat'ın çaresiz bekleyişi

Güncelleme Tarihi:

Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı Miratın çaresiz bekleyişi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2017 17:40

Kalbimdeki Deniz 51. yeni bölüm fragmanında kafası karışık olan Mirat, Deniz'in gidişini kabul edememektedir. Deniz'in Alihan'a gidiyor olması onun için en kötü senaryolardan birisi olacaktır. Kalbimdeki Deniz son bölümünde yaşanan olayların ardından yayımlanan yeni bölüm fragmanında, ortalık giderek karışacaktır. İşte, merakla beklenen Kalbimdeki Deniz 51. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı. Duygusal sahnelerin olduğu Kalbimdeki Deniz 50. bölüm fragmanı ardından ‘Deniz ve Mirat ayrılıyor mu?’ soruları gündeme geldi. Peki yeni bölümde neler olacak? Alihan’ın son hamlesi dengeleri nasıl değiştirecek?

Son bölümde; Alihan’ın şikayetiyle ifadesi alınan Mirat’ı Yosef ve Raşel yalnız bırakmazlar. Deniz oğlunun giderek derinleşen travması nedeniyle Alihan’la işbirliği yapmak zorunda kalır. Mustafa kendisini aldattığını sanan Ece’yi ve ona giderek daha bağlanan Yosef’i şaşırtacak bir hamle yapar. Fikriye’yi hastanede bulan Figen ve Turgut’u bir sürpriz beklemektedir. Deniz ve Mirat gelişen olayların içinde aşklarına sıkı sıkıya sahip çıkmaya çalışsalar da, Alihan’ın son hamlesi hiç düşünmedikleri sonuçlara yol açar.

Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!