Kadın yeni bölüm fragmanı: Şirin ve Sarp yeniden karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Kadın yeni bölüm fragmanı: Şirin ve Sarp yeniden karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2018 09:26

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından yayınlandı. Yaklaşık 40 saniye süren Kadın 28. bölüm fragmanına Şirin ve Sarp'ın yeniden karşı karşıya geldiği sahne damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Tehdit nedeniyle Sarp'a gerçekleri anlatamayan Şirin, ne yapacak? İşte Kadın yeni bölüm fragmanı ve son bölüm gelişmelerini hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Hatice ve Şirin diyaloguyla başlayan Kadın 28. bölüm fragmanında kızının söylediklerinin hayal ürünü olup olmadığını netleştirmek isteyen Hatice, Sarp ve onun gerçekleri öğrenmesine engel olan kişilerle ilgili detaylı sorular soruyor. Öte yandan Levent’in yardımıyla Şirin ve Sarp yeniden karşı karşıya geliyor. İşte bu gelişmeleri gözler önüne seren Kadın yeni bölüm fragmanı!

1 Mayıs tarihli Kadın 27. bölümünde ailesiyle tehdit edilen Şirin, Sarp’a Bahar ve çocukların ölümüyle ilgili senaryodan oluşan bir mektup yazdı. Son yaşananlar ardından psikolojisi iyice bozulan Şirin, annesine Sarp’ın yaşadığını ve başına gelenleri anlattı. Hatice’nin tepkisine dair ilk ipuçları ise Kadın’ın yeni bölüm fragmanıyla geldi.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

 Alp’in Levent’e ulaşması sonucunda işler iyice karışır. Levent nasıl bir olayın içine düştüğüne anlam veremez ve korkmaya başlar. Şirin’in de Alp’e ulaşma çabaları yüzünden başı belaya girer. Münir, onu Hatice ve Enver’i öldürmekle tehdit etmektedir. Hatice ve Enver ise tüm olanlardan habersiz Şirin’in Bahar’a ilik vermeyi kabul etmesinin mutluluğu içindedir. Enver, Ceyda ve Peyami’nin düğününde giymesi için Bahar’a bir elbise diker. Ama Bahar’ın elbiseyi denemesi üzerine Enver, Ceyda ve Yeliz büyük bir şokla karşılaşacaktır. Arif’in ise Bahar’a olan duyguları her geçen gün daha da artmaktadır...

BAKMADAN GEÇME!