Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında Bahar'ı şok eden gerçek

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında Baharı şok eden gerçek
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 09:28

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak olan Kadın 20. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmana Bahar'ın öğrendiği gerçek damga vurdu. Bir kez Sarp'ın eski telefonunun peşine düşen Bahar, Şirin gerçeğini öğrendi. Peki yeni bölümde başka neler olacak? Sarp'ın telefonu ve Şirin bağlantısını öğrenen Bahar ne yapacak? İşte Kadın dizisinin yeni bölümünden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Kadın dizisinin sürprizlerle dolu son bölümünün hemen ardından fragman yayınlandı. 44 saniye süren Kadın 20. bölüm fragmanına Sarp’ın telefonunun peşine düşen Bahar’ın öğrendiği gerçek damga vurdu. Peki Şirin ile ilgili bir gerçeği daha öğrenen Bahar ne yapacak? Yeni bölümde neler olacak? İşte Kadın 20. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananların kısa bir özeti!

Kadın yeni bölümünden ilk görüntüler geldi. 6 Mart tarihli Kadın 19. bölümünde artık foyası ortaya çıkan Şirin’in Bahar’a ilik vermesini istedi. Oğluna kavuşamayan Ceyda büyük bir hayal kırıklığı yaşadı... Büyük heyecanla oğlu Arda'ya kavuşmayı bekleyen Ceyda’nın yıkıldığı anlar Kadın son bölümünün en duygusal anlarından biri oldu. Finale ise Pırı- Jülide karşılaşması damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Kadın 20. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin’in yalanlarına daha fazla katlanamayan Hatice, Şirin ile ilgilenmemeye başladı. Bu durumdan rahatsız olan Şirin ise ne yapacağını bilemedi. Her şey için Şirin’i suçlamaya başlayan Hatice, Şirin’in Bahar’a ilik vermesini istedi. Bahar’dan nefret eden Şirin ise bunu asla kabul etmedi. Jale, Bahar’ın hastalığının daha fazla ilerlememesi için de bir an önce bu ilik verme olayını halletmek istiyordu. Bahar’ın mahalleye dönmesi ise Arif ile Bahar’ı yakınlaştırmaya başladı..

BAKMADAN GEÇME!